Sănătate

O asistentă medicală din Arad, moartă după ce s-a infectat cu COVID-19. Asistenta era nevaccinată

Încă un cadru medical a murit infectat cu COVID-19. O asistentă de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, a murit vineri, la secția de Terapie Intensivă, unde era tratată pentru COVID-19.

Asistenta nu era vaccinată împotriva COVID-19 și avea alte boli Asistenta nu era vaccinată împotriva COVID-19 și avea alte boli

 

O asistentă în vârstă de 50 de ani de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, care nu era vaccinată, a decedat, vineri, infectată cu COVID-19. Femeia mai avea şi alte afecţiuni.


De asemenea, în această unitate medicală aproape jumătate dintre angajaţi nu sunt vaccinaţi.

„O veste tragică a îndoliat comunitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Una dintre colegele noastre, asistentă medicală pe Secţia Cardiologie, a pierdut lupta cu virusul COVID-19, după ce a fost internată în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a transmis spitalul, pe pagina de Facebook.

Reprezentanţii SCJU Arad au declarat, pentru AGERPRES, că 52% dintre angajaţi sunt vaccinaţi, respectiv 1.245 de angajaţi dintre cei aproximativ 2.400 au acceptat să li se administreze unul dintre serurile anti-COVID-19.

CITEȘTE ȘI:

Trei tineri infectați cu COVID-19, MORȚI în ultimele 24 de ore. Numărul pacienților internați la ATI rămâne ridicat

Donator de organe la 77 de ani. Rinichii bărbatului au ajuns la Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter