Sănătate

Un medic din Cluj-Napoca are nevoie URGENTĂ de sânge! Tânăra e internată la ATI și suferă de o formă agresivă de cancer

Un medic în vârstă de numai 28 de ani se află la ATI fiindcă suferă de o formă agresivă de cancer. Tânăra are nevoie urgentă de sânge.

Un medic din Cluj-Napoca are nevoie URGENTĂ de sânge! Tânăra e internată la ATI și suferă de o formă agresivă de cancer Un medic din Cluj-Napoca are nevoie URGENTĂ de sânge! Tânăra e internată la ATI și suferă de o formă agresivă de cancer

 

 


Deputatul USR Emanuel Ungureanu face apel la oameni pentru donare de sânge.

 


Roxana Dirică, un medic rezident din Cluj-Napoca în vârstă de numai 28 de ani, suferă de o formă foarte agresivă de cancer.

Tânăra este internată în spital, pe secția ATI, și are nevoie urgentă de transfuzie de sânge. Oricine vrea să doneze este bine primit:


„URGENT! Avem nevoie de sânge să ajutăm un medic!

Doamna din imagine este Roxana Dirică, este medic rezident în Cluj-Napoca, suferă de un cancer foarte agresiv, este internată pe secția ATI la Institutul Oncologic Prof Dr Ion Chiricuta Cluj Napoca și are nevoie urgentă de sânge, în principiu grupa O+ dar se acceptă și alte grupe de sânge.


Vă aștept pe toți cei care vreți și puteți dona sânge la Centrul de Transfuzii Cluj și vă rog să specificați numele Roxanei Dirică. Adresa este aici. Să ne rugăm lui Dumnezeu să se facă bine Roxana!!! Are numai 28 de ani... Mulțumesc frumos tuturor celor vor veni să doneze viață!”, a spus Emanuel Ungureanu.

Puteți dona la Centrul Regional de Transfuzie Cluj-Napoca de pe Strada Nicolae Bălcescu 18, pentru Roxana Dirică.


CITEȘTE ȘI:

Bob Rădulescu, apel pentru donarea de sânge: „Oriunde în țara asta ați fi, donați, că sângele e viață”

Dan Eniu, chirurg oncolog și profesor UMF Cluj: „1 din 8 femei fac cancer de sân.” Ce măsuri de prevenție poți lua și cum îți afectează stilul de viață sănătatea?

Ultimele Stiri
abonare newsletter