Social

Cadouri de Paşte, împărţite bătrânilor din Centrul de Îngrijiri din Cluj. Emil Boc: „Nimeni nu este abandonat”

Vârstnicii de la Centrul de Îngrijire și Asistență din municipiul Cluj-Napoca au primit cadouri cu ocazia Paștelui.

Vârstnicii de la Centrul de Îngrijire și Asistență din municipiul Cluj-Napoca au primit cadouri cu ocazia Paștelui/ Foto: Emil Boc - Facebook Vârstnicii de la Centrul de Îngrijire și Asistență din municipiul Cluj-Napoca au primit cadouri cu ocazia Paștelui/ Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Primarul Emil Boc a făcut o bucurie bătrânilor în pragul sărbătorilor de Paște, oferindu-le cadouri „simbolice” care să le fie de folos.

 


Edilul a spus că a fost un moment emoționant, ca de fiecare dată când stă de vorbă cu vârstnicii.

„Dacă poți face un bine, să îl faci în fiecare zi”

„Nimeni nu e uitat, nimeni nu e abandonat. Cadouri de Paști pentru seniorii găzduiți la Centrul de Îngrijire și Asistență Cluj.
Dacă poți face un bine, să îl faci în fiecare zi, cu atât mai mult de Sărbători.
În fiecare an de când sunt primar vin la acest centru în preajma sărbătorilor, pentru a oferi cadouri de Paști și a transmite atenția comunității pentru vârstnicii noștri. Mesajul meu rămâne același: dacă puteți face un bine, să îl faceți! Produsele sunt oferite de către Coral Impex, cărora le mulțumesc pentru implicarea din fiecare an.
Mulțumesc personalului de la Centrul de Îngrijire și partenerilor care susțin activitatea echipei pentru generozitate și implicare”, a transmis primarul Emil Boc.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vinerea Mare din Săptămâna Patimilor. Ce semnifică și ce nu e bine să faci în această zi?

Clujeancă premiată la împlinirea vârstei de 100 de ani. Emil Boc: „Vă urez tuturor să ajungeți la această vârstă frumoasă!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter