Social

Au început serenadele la UMF Cluj. Studenții mediciniști duc tradiția mai departe. VIDEO

Absolvenții Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj duc tradiția mai departe, astfel că serenadele au ajuns în curțile spitalelor din Cluj.

Absolvenții UMF Cluj duc tradiția serenadelor mai departe/Foto: Facebook - Cotun Cornelia Absolvenții UMF Cluj duc tradiția serenadelor mai departe/Foto: Facebook - Cotun Cornelia

 

 


Ca în fiecare an, absolvenții Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca s-au adunat în număr mare la serenadele studențești, care marchează momentul terminării studiilor universitare.

 


De fiecare dată, studenții își aduc cu ei fel și fel de instrumente muzicale, voia bună și creează cântece cu versuri inspirate, pe liniile melodice ale unor piese deja existente.

În acest an, serenadele absolvenților au ajuns în curtea Spitalului Clinic de Căi Ferate Cluj, dar și în scuarul Clădirii de Anatomie a UMF „Iuliu Hațieganu”.


Serenadele UMF Cluj reprezintă un mod deosebit prin care absolvenții își iau la revedere de la profesori, facultate și colegi.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Absolvenții UMF Cluj au făcut show la serenadă! Voie bună și versuri inspirate, la sfârșitul facultății. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter