Social

Salvezi o viaţă prin yoga. Cu fiecare pas ajuţi educaţia unui copil.

Susţine educaţia unui copil participând la o clasă de yoga, marţi, 25 iunie.

Salvezi o viaţă prin yoga. Cu fiecare pas ajuţi educaţia unui copil/Foto: Asociația Păsări - Facebook Salvezi o viaţă prin yoga. Cu fiecare pas ajuţi educaţia unui copil/Foto: Asociația Păsări - Facebook

 

 


Marţi, 25 iunie, de la ora 19:00, la PhysioPro va avea loc o clasă de Yoga cu Bianca Ciurcanu. 

 


„Nevoia principală a noastră este să ne dezvoltăm prin conectare si atingere cu ființe asemenea nouă. Pe parcursul practicii, Bianca, (instructor yoga acreditat) te va ghida printr-o secvență fluidă care îți va trezi corpul și va stabili o notă pozitivă pentru ziua ce urmează”, transmit organizatorii evenimentului. 

Potrivit organizatorilor, numărul de locuri este limitat. 


„Important! Numărul de locuri este limitat, așa că te rugăm să-ți confirmi prezența printr-un mesaj privat la +40 755 643 825, pentru a-ți asigura un loc. Participarea la eveniment este 100 lei, iar plata se face numerar sau online”, mai transmit organizatorii evenimentului.

Toate fondurile obţinute merg spre educaţia a 100 de copii cu boli grave

Toate fondurile obţinute în urma clasei de yoga vor fi oferite pentru a susţine educația a 100 de copii cu boli grave de la Asociația Păsări.


„Toate fondurile obținute de la această clasa vor susține educația a 100 de copii cu boli grave de la Asociația Păsări. Vlad Pop, explorator la Asociația Păsări, a alergat 620 km la Arctic Ocean pentru educația a 700 de copii cu cancer din România, și va fi prezent alături de noi la eveniment”, precizează organizatorii evenimentului.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Salvează o viață și ajută la educația unui copil, cumpărând o cafea

Etichete: educatie yoga copii boli
Ultimele Stiri
abonare newsletter