Social

4 copii şi 2 adulţi au murit în urmă cu 2 ani într-un incendiu din Turda. Ultimul copil al acelei familii a murit după 2 ani de chinuri.

Comunitatea locală se confruntă cu o nouă tragedie în urma incendiului devastator din aprilie 2022 care a luat viețile a șase membri ai unei familii. Singurul supraviețuitor, un băiat de 18 ani, care a suferit răni foarte grave, a murit.

Patru copii şi doi adulţi au murit în urma incendiul din Turda de pe strada Nicolae Teclu din 10 aprilie 2022| Foto: arhivă Patru copii şi doi adulţi au murit în urma incendiul din Turda de pe strada Nicolae Teclu din 10 aprilie 2022| Foto: arhivă

 

 


Patru copii şi doi adulţi au murit în urma unui incendiu care a avut loc în data de 10 aprilie 2022 pe strada Nicolae Teclu din Turda.

 


Nenorocirea acelei familii nu s-a oprit. Recent a decedat și cel de-al 7 membru al familiei, un băiat în vârstă de 18 ani, iar pe rețele de socializare a apărut un apel umanitar pentru a ajuta financiar familia îndoliată care are posibilități materiale limitate.

„APEL UMANITAR !!! Dragi prieteni și cunoscuți, mulți dintre voi va amintiți de tragedia în care au decedat cei 6 membri ai familiei din Colonia de Ciment din aprilie 2022 din care a rămas un singur supraviețuitor cu răni foarte grave care din păcate a decedat ieri , un băiat de 18 ani . Vin la voi cu rugămintea de a ajuta fiecare cu ce puteți pt a inmormanta acest suflet nevinovat. Cei care doriți sa ajutați sunați la nr de tel 0757381430 Buzdugan Cristina”, se arată în apelul umanitar.


Direcția de Asistență Socială Turda a transmis că instituția se va ocupa de înmormântarea băiatului.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

TRAGEDIE în Turda! Patru copii şi doi adulţi au murit în urma unui incendiu. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter