Social

Clujul faptelor bune! Beard Brothers invită clujenii la împădurit în satul Maia.

„Bărboșii” de la Beard Brothers organizează o acţiune de împădurit, sâmbătă, 26 octombrie, în satul Maia, comuna Bobâlna.

Beard Brothers invită clujenii la împădurit în satul Maia | Foto: Beard Brothers - Facebook (Fotograf: Marian Goia) Beard Brothers invită clujenii la împădurit în satul Maia | Foto: Beard Brothers - Facebook (Fotograf: Marian Goia)

 

 


„Bărboșii” de la Beard Brothers organizează o acţiune de împădurit, sâmbătă, 26 octombrie, în satul Maia, comuna Bobâlna.

 


„Hai la ÎMPĂDURIT cu Beard Brothers! Toamna aceasta ne vedem din nou la o împădurire pe cinste, sâmbătă 26 octombrie, în sat Maia, comuna Bobâlna! Asigurăm: de-ale gurii (2 mese şi apă), mănuşi de grădină, găleţi, puieţi, scule de grădinărit (hârleţe, sape) şi extrem de multă voie bună. Așa că anunțați-vă prietenii, colegii de muncă și vecinii și veniți cu noi să facem treabă împreună”, au scris cei de la Beard Brothers, pe pagina de Facebook. 

25.000 de puieţi, plantaţi de Beard Brothers și peste 500 de voluntari

În aprilie, „bărboșii” de la Beard Brothers şi 530 de voluntari au plantat 25.000 de puieți, în satul Maia, comuna Bobâlna.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Beard Brothers se apropie de cei 300.000 de euro pentru realizarea școlii de meserii din Florești

Cei de la Beard Brothers au construit cuști pentru câinii fără stăpân din Cluj-Napoca. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter