Social

Bazinul olimpic din ștrandul Sun va fi acoperit

Aproximativ 2,5 milioane lei vor fi investiți pentru realizarea lucrărilor de acoperire a bazinului olimpic din ștrandul Sun din cartierul Grigorescu.

În ședința de Consiliu Local de joi va fi supus votului consilierilor, proiectul de hotărâre privind această investiție. Bazinul va fi acoperit cu un balon presostatic protector, vor fi realizate spații tehnice și vestiare pentru vizitatori, se va repara cuva bazinului, se va aduce la o cotă maximă de -1,50 metri și se va refinisa. De asemenea, se vor face amenajări perimetrale interioare în jurul bazinului și se va reamenaja zona de acces în bazin. Lucrările ar urma să fie realizate în doi ani, finanțarea fiind exclusiv din bugetul local.

Baza de agrement din cartierul Grigorescu a beneficiat până acum de lucrări de reabilitare în valoare de 250.000 lei. Pe lângă cele trei bazine existente, au fost achiziţionate încă două piscine gonflabile, în care cei mici se pot da cu bărcuţele sau cu baloanele. Tot pentru pitici au fost amplasate şi tobogane în bazinul mic.


Suprafaţa plajei a fost extinsă cu 60% şi au fost achiziţionate mai multe şezlonguri. Dacă anul trecut erau 30, în prezent sunt 120 de şezlonguri.

abonare newsletter