Social

Piaţa „sociabilă” în Parcul Engels

În anotimpul recoltei, echipa Cluj 2015 îi invită pe clujeni miercuri, 16 septembrie, la Piața mobilă Day 15, de la 9:00 la ora 21:00, în Parcul Engels.

Day 15 este proiectul Capitalei Europene a Tineretului 2015 care încă de la începutul anului a încercat, pas cu pas, prin idei simple, creative, să aibă un impact în comunitatea locală, să schimbe puțin câte puțin perspectiva asupra orașului.

Pentru luna septembrie, echipa Day 15 și-a propus un exercițiu de tipul „cum ar fi dacă... ?”, în acord cu anotimpul toamnei, lunile recoltei și perioada în care lumea se pregătește de iarnă.  


“Vrem să aflăm ce se întâmplă dacă o piață volantă altfel se deschide într-o nouă zonă din cartiere. Un exercițiu de reactivare urbană. La Piața mobilă #Day15 nu vei avea ocazia doar să cumperi legume, fructe, produse de la peste 30 de producători autohtoni, ci vei experimenta un fel de piață... sociabilă”, au declarat organizatorii.

În piaţă vor fi jocuri pentru toate vârstele, activități pentru copii, mâncare gătită pe loc din produsele vândute La Piața mobilă și muzică în aer liber. O zi petrecută alături de vecini, de familie sau de colegi, deschisă de la 9 dimineața până seara.  

De la ora 19:00 la ora 21:00 va avea loc şi un program musical cu Magda Puskas și Rareș Suciu, Adriana Andreica-Grecu şi Oana Dragomir.

Etichete: piata
Ultimele Stiri
abonare newsletter