Sport

Managerul FCSB: „CFR Cluj e de departe favorită la câștigarea titlului în noul sezon al SuperLigii”

Managerul FCSB, Mihai Stoica, a spus că formaţia CFR Cluj, câştigătoarea ultimelor cinci campionate, este „de departe” favorită în lupta pentru titlu în următorul sezon al SuperLigii.

CFR Cluj, câştigătoarea ultimelor cinci campionate, este CFR Cluj, câştigătoarea ultimelor cinci campionate, este

 

 


Managerul clubului de fotbal FCSB, Mihai Stoica, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia CFR Cluj, câştigătoarea ultimelor cinci campionate, este „de departe” favorită în lupta pentru titlu în următorul sezon al SuperLigii.

 


„CFR este de departe favorită la câştigarea titlului. Are şanse precum PSG în Franţa. În acest moment pe noi ne interesează să ajungem în grupele Conference League. Anul trecut aveam un traseu foarte accesibil, acum însă în play-off putem întâlni şi 'balauri'... dar până la urmă şi 'balaurii' pot fi 'ucişi'”, a precizat oficialul grupării FCSB.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

El a menţionat că regretă retrogradarea rivalei Dinamo, dar se bucură că formaţia sa va avea derby-uri cu Rapid.


„Mi-aş fi dorit din toată inima derby-uri cu Dinamo la fel ca anul trecut. Acum, sigur că fotbalul românesc e mai sărac, dar bine că e Rapid în Liga I şi are un stadion nou pe care are şi dreptul să-l folosească. Pentru că nu e mare lucru să ai stadion nou. E mare lucru să ai stadion nou şi să fii lăsat să joci pe el. Abia aştept meciul din Giuleşti. Personal, nu aş zice că mi-e foarte dor de atmosfera din Giuleşti.

Întorcându-ne la Dinamo, sper să revină cât mai repede, dar cred că ar trebui să ia exemplul Rapidului. Decât să se chinuie cu jucători second-hand în Liga a II-a, mai bine o ia de la zero (n.r. - faliment şi Liga a IV-a) ca Rapid. Pentru că, uite, Rapid a revenit şi e o echipă frumoasă şi sănătoasă”, a explicat acesta.

CITEȘTE ȘI:

Pyunik Erevan - CFR Cluj 0 – 0, în turul I preliminar al Ligii Campionilor. Calificarea se joacă în Gruia!

S-a stabilit programul primei etape a SuperLigii. CFR Cluj se va întâlni cu FC Rapid București, iar „U” Cluj va juca cu FCSB

abonare newsletter