Sport

„U” Cluj a pierdut meciul cu FC Argeș, scor 1-3. „Șepcile roșii”, eșec în Trivale

FC Universitatea Cluj a pierdut meciul cu FC Argeș, scor final 1-3 (1-1), într-un meci din cadrul etapei a treia a Ligii 1.

FC Universitatea Cluj a pierdut meciul cu FC Argeș, scor final 3-1 (1-1)/ Foto: Facebook - FC Universitatea Cluj FC Universitatea Cluj a pierdut meciul cu FC Argeș, scor final 3-1 (1-1)/ Foto: Facebook - FC Universitatea Cluj

 

„U” Cluj a început excelent jocul și a deschis scorul încă din minutul 4 prin golul lui Adrian Bălan.


 

Nou-promovata a avut ocazia de a se distanța de FC Argeș în minutul 18, dar Florin Purece a ratat penalty-ul obținut de Adrian Bălan. Dintr-un vis frumos, totul s-a transformat în coșmar. În minutul 39, Florin Ilie a fost eliminat de pe teren după o intrare violentă cu piciorul pe spatele lui Alexandru Ișfan.


În minutul 43 Alexandru Ișfan a profitat de desincronizările din defensiva ardelenilor și a egalat. Chiar dacă au fost prelungiri înainte de pauză, scorul a rămas neschimbat.

Scorul de la pauză 1-1.


Ișfan a reușit „dubla” imediat după pauză, în minutul 46. Mijlocașul dorit de Gigi Becali la FCSB a șutat din voleu, Pițian a respins inițial balonul, dar acesta s-a rostogolit înapoi în poartă, fără ca stoperul să-l poată degaja. 

Ișfan a ratat de puțin hat-trick-ul în minutul 49, când a fost față în față cu Gorcea, dar a trimis peste poartă, scrie gsp.ro


FC Argeș s-a distanțat și mai mult de nou-promovata „U” Cluj în minutul 53 când Paul Garita l-a ridiculizat pe Gorcea în afara careului și a punctat pentru FC Argeș.

Piteștenii au șase puncte după primele trei runde, în timp ce „U” Cluj rămâne fără victorie după promovarea în prima ligă și au două puncte în clasament.


 

CITEȘTE ȘI:

„Șepcile Roșii” caută prima victorie. FC Argeș – „U”, un duel cu 61 de ani de istorie

FCSB, despre Universitatea Cluj: „Jucăm cu o echipă nou promovată, suntem optimiști”

abonare newsletter