Sport

„U” Cluj și-a luat revanșa în fața Farului Constanța. „Șepcile roșii” au încins atmosfera pe Cluj Arena

FC Universitatea Cluj a făcut show total, vineri seară, pe Cluj Arena. „Șepcile roșii” au învins-o pe Farul Constanța, prima clasată în SuperLigă, cu scorul 2-0.

FC Universitatea Cluj a făcut show total, vineri seară, pe Cluj Arena. „Șepcile roșii” au învins-o pe Farul Constanța, prima clasată în SuperLigă/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook FC Universitatea Cluj a făcut show total, vineri seară, pe Cluj Arena. „Șepcile roșii” au învins-o pe Farul Constanța, prima clasată în SuperLigă/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


„U” Cluj a jucat acasă, pe Cluj Arena cu Farul Constanța, în etapa cu numărul 29 din SuperLigă.

 


„U” Cluj a avut un sezon de toamnă cu rezultate contrastante, dar de la venirea lui Ioan Ovidiu Sabău lucrurile s-au îmbunătățit. Echipa ardeleană nu a pierdut în ultimele patru jocuri, perioadă în care a înregistrat două remize, cu CS Mioveni și Chindia, și două victorii, în precedentele două etape, cu FC Botoșani și Hermannstadt.

Farul, de asemenea, traversează o formă foarte bună. În cele șapte meciuri jucate în 2023, echipa lui Gică Hagi are o înfrângere, cu CFR în primul meci al anului, o remiză, la Pitești, și cinci victorii, cu FCSB, Universitatea Craiova, Petrolul, UTA și Sepsi.


În meciul de tur, „U” Cluj a pierdut cu scorul de 2-0 în fața celor de la Farul Constanța. Înaintea meciului direct, „U” Cluj este pe locul 11 în Liga 1, cu 31 de puncte acumulate în 28 de etape, în timp ce Farul este liderul campionatului, cu 61 de puncte.

Început în forță pentru „U” Cluj

Meciul a început în forță, iar „U” Cluj a deschis scorul în minutul 38, după o primă repriză controlată aproape în totalitate de echipa dirijată de Ioan Ovidiu Sabău. Ovidiu Bic împinge mingea în poarta lui Aioani, după o centrare blocată de Larie.


Prima repriză s-a terminat 1-0 pentru „U” Cluj.

Repriza a doua începe cu o ocazie pentru Farul Constanța de a egala, însă Louis Munteanu șutează de la marginea careului, iar mingea trece pe lângă poartă.


În minutul 58 „U” Cluj se distanțează de Farul Constanța. Remacle profită de o pasă greșită expediată de Mihai Popescu, preia balonul, pătrunde în careu și îl învinge pe Aioani.

 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj va dedica meciul împotriva Farului Constanța în memoria lui Radu Țenter

„U” Cluj va întâlni liderul Farul Constanța pe Cluj Arena

abonare newsletter