Sport

Dan Petrescu dă vina pe oboseală pentru înfrângerea din Cupa cu Sepsi: „Aici e greșeala mea, poate trebuia să bag jucătorii care au evoluat mai puțin”

Antrenorul CFR Cluj Dan Petrescu a dat vina pe oboseală pentru înfrângerea catastrofală din Cupa României.

Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă /FOTO: CFR Cluj - Facebook Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-a calificat în finala Cupei României la fotbal, după ce a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima semifinală. Deţinătoarea trofeului s-a impus prin golurile marcate de Nicolae Păun (10), Marius Ştefănescu (29) şi Mario Rondon (81). 

 


Antrenorul campioanei, Dan Petrescu, a recunoscut că echipa sa a avut o evoluție slabă și a dat vina pe oboseală pentru această înfrângere.

„Cam așa a fost, asta e realitatea. Din păcate, jucătorii care au jucat la meciul cu Farul nu și-au revenit, a fost un meci cu intensitate maximă acolo, cu mult stres și drum foarte lung.


Apoi ne-am întors la Cluj, 5 ore cu autocarul. Se vedea că toți vor, dar nu puteau. Chiar Burcă mi-a zis că nu poate să alerge. Aici e greșeala mea, poate trebuia să bag jucătorii care au evoluat mai puțin.

Așa n-aș mai fi riscat. La câți accidentați avem, nu ne mai trebuiau alții. Am arătat mai bine în 10, singurul lucru de care îmi pare rău e că trebuia să bag 7-8 jucători proaspeți, dar am zis să respect competiția, pentru că voiam în finală.


E al 57-lea meci, băieții sunt foarte obosiți, s-a văzut clar. Camora a intrat după accidentare, Burcă a intrat foarte obosit, acolo s-a pierdut meciul, la eliminare.

Se vede c-au câștigat Cupa României, sunt specialiștii competiției și le urez baftă”, a spus Petrescu la finalul meciului.



Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, umilită de Sepsi OSK în semifinala Cupei României

abonare newsletter