Sport

Reacția turcilor după ce s-a anunțat că Adana Demirspor o va întâlni pe CFR Cluj: „Echipa hegemonă a fotbalului românesc”

CFR Cluj o va înfrunta pe Adana Demirspor în turul 2 preliminar al Conference League. Presa din Turcia a reacționat la aflarea adversarei și au analizat echipa CFR Cluj.

Echipa CFR Cluj la antrenament/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Echipa CFR Cluj la antrenament/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj va da în turul 2 preliminar peste Adana Demirspor, locul 4 în sezonul trecut al Superligii Turciei. Partida tur va avea loc la Cluj-Napoca. 

 


La scurt timp de la aflarea adversarului, presa din Turcia a ținut să o analizeze pe CFR Cluj. Pe lângă statisticile despre echipa lui Andrea Mandorlini, noul antrenor al ardelenilor, turcii au numit formația din Ardeal „echipa hegemonă a fotbalului românesc”. 

„CFR Cluj este clubul orașului Cluj-Napoca, din România. A câștigat 8 campionate între sezonul 2007-2008 și sezonul 2021-22, a devenit recent echipa hegemonă a fotbalului românesc. Problemele economice cu care se confruntă giganții ligii Dinamo București și Steaua București sunt un factor important în acest succes”, scriu cei de la Huryet.


Adana Demirspor, adversara echipei CFR Cluj, este formația care a terminat pe locul 4 ultimul sezon de SuperLigă. Formația a fost condusă de italianul Vicenzo Montella, iar cel mai important jucător este nigerianul Henry Onyekuru, care este evaluat la 5,5 milioane de euro de transfermarkt.com.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ghinion pentru CFR Cluj. Cu ce echipă va juca în turul 2 preliminar al UEFA Conference League

Este oficial! Mihai Bordeianu a plecat de la CFR la „U” Cluj

Andrea Mandorlini este noul antrenor al CFR Cluj. „Bine ai venit în Gruia!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter