Sport

UEFA a anunțat când joacă FCSB, CFR Cluj și Sepsi OSK în turul 2 preliminar al Conference League! Programul complet

FCSB se duelează cu CSKA 1948 Sofia, Sepsi OSK cu CSKA Sofia, iar CFR Cluj cu Adana Demirspor în turul doi preliminar al Conference League, iar UEFA a anunțat când se vor juca partidele.

CFR Cluj/ Foto: CFR Cluj - Facebook CFR Cluj/ Foto: CFR Cluj - Facebook

 

 


UEFA a anunțat programul întâlnirilor din turul doi preliminar al Conference League, fază a competiției în care vor evolua și FCSB, CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe, potrivit sport.hotnews.ro

 


Forul continental a stabilit ca FCSB să o întâlnească pe CSKA 1948 Sofia în manșa tur, în Bulgaria, pe 26 iulie, ora 20.30, în timp ce returul este programat pe 3 august, ora 20:00. De partea cealaltă, Sepsi OSK va juca manșa tur pe 27 iulie, de la ora 20.00, iar returul este programat pe 3 august, ora 20.00, la Sfântu Gheorghe.

Meciul dintre CFR Cluj și Adana Demirspor, în 27 iulie

Manșa tur din turul doi preliminar al Conference League dintre CFR Cluj și Adana Demirspor de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” este programat pe 27 iulie, ora 20:30, iar returul va avea loc pe 3 august, ora 21:00, în Turcia.


Dacă Farul Constanța ajunge în turul doi preliminar din Conference League, atunci echipa lui Gică Hagi va da peste învinsa „dublei” FC Urartu – HSK Zrinjski

Dacă va reuși să treacă de Sheriff Tiraspol și se va califica în turul doi al Ligii Campionilor, atunci Farul Constanța se va duela cu învingătoarea dintre Hamrun Spartans (Malta) și Maccabi Haifa. Formația din Israel s-a impus în prima manșă cu scorul de 4-0 și este favorită să se califice în turul 2 al Ligii Campionilor.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj l-a vândut pe Andrei Burcă, triplu campion, în Arabia Saudită: „Îți mulțumim pentru devotamentul cu care ți-ai desfășurat activitatea”

CFR Cluj, victorie în primul meci din SuperLigă. Poli Iași, gol anulat de VAR

OFICIAL! Simone Scuffet a plecat de la CFR Cluj la echipa italiană Cagliari

Ultimele Stiri
abonare newsletter