Sport

Oficial. „U” Cluj a rămas fără antrenor

Universitatea Cluj a anunțat încetarea colaborării cu antrenorul Toni Petrea.

Universitatea Cluj a anunțat despărțirea de Toni Petrea/FC Universitatea Cluj Facebook.com Universitatea Cluj a anunțat despărțirea de Toni Petrea/FC Universitatea Cluj Facebook.com

 

 


„U” Cluj a anunțat, joi, despărțirea de tehnicianul Anton Petrea. 

 


Decizia nu este una surprinzătoare, în contextul în care în ultima perioadă s-a discutat despre plecarea lui Toni Petrea, iar conducerea clubului a recunoscut că duce tratative pentru găsirea unui tehnician potrivit. 

„U” Cluj a pierdut în fața CFR Cluj în ultimul meci al rundei cu numărul 6 din SuperLigă, disputat pe Cluj Arena, scor 4-3.


Astăzi, Universitatea Cluj a anunțat oficializarea deciziei de a întrerupe colaborarea cu antrenorul Toni Petrea. De altfel, odată cu plecarea acestuia, „U” Cluj se desparte și de staff-ul echipei, urmând să pună un nou început. 

CITEȘTE ȘI: 
Rămâne sau nu Toni Petrea la „U” Cluj? Conducerea confirmă negocierile cu alți antrenori

„FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord de încetare a colaborării cu antrenorul Anton Petrea.


Universitatea Cluj a anunțat despărțirea de Toni Petrea/FC Universitatea Cluj Facebook.com

Clubul nostru dorește să le mulțumească lui Anton Petrea și staff-ului său, format din Cristian Țermure (antrenor secund), Vasile Gheorghe (preparator fizic) și Dumitru Hotoboc (antrenor cu portarii) pentru munca depusă la ”U”, a anunțat conducerea clubului pe pagina de Facebook

Rămânerea lui Toni Petrea pe banca tehnică a Universității Cluj a devenit incertă, după remiza cu cei de la Oțelul Galați. De altfel, „U” Cluj a mai bifat o remiză cu Dinamo București, la Mediaș. În urma scorului obținut în derby-ul Clujului, încetarea colaborării dintre Universitatea Cluj și antrenorul Anton Petrea a reprezentat o chestiune de zile. 


Deocamdată, „U” Cluj rămâne fără antrenor, în condițiile în care în 28 august urmează să îi întâlnească pe cei de la Hermannstad Sibiu. 

Ioan Ovidiu Sabău, prezentat de U Cluj

„Clubul nostru a ajuns la un acord cu Ioan Ovidiu Sabău, care revine pe banca tehnică a Universității Cluj.  Acesta va conduce echipa la meciul de luni cu FC Hermannstadt din etapa a șaptea a Superligii. Îi urăm bun venit și îi dorim mult succes în acest nou capitol alături de «U»!”

Acum se discută detaliile despre staff-ul tehnic pe care Sabău îl va avea la U Cluj. Cert e că „Moțul” vine la echipă la pachet cu antrenorul secund Sandu Tăbârcă.

În precedentul mandat, ianuarie-mai 2023, Sabău a preluat U Cluj de pe locul 13, poziție de baraj, și a salvat echipa de la retrogradare, locul 10, alb-negrii jucând și finala Cupei României, pierdută la penalty-uri cu Sepsi.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Rămâne sau nu Toni Petrea la „U” Cluj? Conducerea confirmă negocierile cu alți antrenori

Emil Boc crede că Ioan Ovidiu Sabău nu va pleca de la „U” Cluj: „Nu am fost informat despre o asemenea ipoteză”

Ioan Ovidiu Sabău l-a propus pe Alexandru Chipciu la Naționala României

abonare newsletter