Sport

Reacția lui Toni Petrea după ce a plecat de la „U” Cluj: „Trăim în România...se poate întâmpla orice”

În cursul zilei de joi, Toni Petrea şi Universitatea Cluj au pus punct colaborării scurte. „Şepcile roşii” l-au readus la pe banca tehnică pe Ioan Ovidiu Sabău.

Toni Petrea, antrenorul echipei „U” Cluj/ Foto: monitorulcj.ro Toni Petrea, antrenorul echipei „U” Cluj/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


Antrenorul a plecat de la „U” Cluj după doar 6 meciuri în care a pregătit „șepcile roșii”. Ultimul meci al clujenilor cu Toni Petrea pe bancă a fost derby-ul cu rivala locală CFR Cluj, pierdut de către „șepcile roșii” cu scorul de 3-4.

 


Toni Petrea a dezvăluit faptul că despărțirea de U Cluj s-a produs pe cale amiabilă.

CITEȘTE ȘI:
Rămâne sau nu Toni Petrea la „U” Cluj? Conducerea confirmă negocierile cu alți antrenori

„Am încheiat pe cale amiabilă contractul, din diverse motive.
Trăim în România, se poate întâmpla orice. Au fost antrenori schimbaţi după începerea sezonului. Nu mă mai surprinde nimic, asta este.
Eu le-am spus încă de când au apărut acele zvonuri că dacă nu sunt mulţumiţi de munca mea, de jocul echipei, de rezultatele echipei, au uneltele necesare să încheiem colaborarea. Cât timp clubul nu e mulţumit de munca mea, putem încheia colaborarea. Şi asta s-a întâmplat, nimic mai mult.
Dacă eu astăzi la prânz am semnat rezilierea şi într-o oră a fost anunţat noul antrenor... E clar că s-au purtat negocieri între timp cu noul antrenor.
Asta a fost singura nemulţumire a mea legată de cei care conduc acest club. Trebuia să încheiem noi colaborarea”, a spus Petrea, pentru Digi Sport.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ioan Ovidiu Sabău l-a propus pe Alexandru Chipciu la Naționala României

Emil Boc crede că Ioan Ovidiu Sabău nu va pleca de la „U” Cluj: „Nu am fost informat despre o asemenea ipoteză”

abonare newsletter