Sport

Jucătorul U-BT D.J. Seeley , sancționat disciplinar. Va lipsi de pe teren pentru o etapă.

D.J. Seeley va lipsi la meciul următor din EuroCup din cauza unei suspendări. Jucătroul, sancționat disciplinar de Euroleague Basketball.

Jucătorul U-BT D.J. Seeley , sancționat disciplinar. FOTO: u-bt.basketball Jucătorul U-BT D.J. Seeley , sancționat disciplinar. FOTO: u-bt.basketball

 

 


U-BT Cluj-Napoca a anunțat că jucătorul său D.J. Seeley va lipsi la meciul următor din EuroCup din cauza unei suspendări. Euroleague Basketball l-a sancționat disciplinar pe jucător după faultul din timpul meciului cu Ratiopharm Ulm. 

 


Jucătorul va fi suspendat timp de o etapă.

„Euroleague Basketball a anunțat o sancțiune disciplinară în cazul lui D.J. Seeley. După faultul descalificator din meciul cu Ratiopharm Ulm, jucătorul nostru va fi suspendat timp de o etapă. De asemenea, Seeley a primit și o amendă din partea organizatorilor competiției.


Situația petrecută la meciul din Germania a fost analizată de către o comisie din cadrul Euroleague Basketball, stabilindu-se faptul că D.J. Seeley a încălcat Articolul 27.2.d), din Codul de Disciplină al Euroligii.

Astfel, americanul nu va evolua în meciul programat marți, 23 ianuarie, cu Dolomiti Energia Trento”, se arată într-un comunicat al U-BT Cluj-Napoca.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj-Napoca primește vizita echipei Corona Brașov. Silvășan: „Sunt o echipă periculoasă”

abonare newsletter