Sport

CFR Cluj, gata să dea lovitura pe piața transferurilor. Ce jucător ar urma să ajungă în Gruia?

CFR Cluj se pregătește deja de sezonul viitor și a pus ochii pe un fundaș central kosovar.

CFR Cluj, gata să dea lovitura pe piața transferurilor. Sursă foto: Facebook/ CFR Cluj CFR Cluj, gata să dea lovitura pe piața transferurilor. Sursă foto: Facebook/ CFR Cluj

 

 


CFR Cluj, echipa antrenată de Adrian Mutu, a pus ochii pe un fundaș central kosovar de la FC Balkani, a cărui contract îi expiră la finalul acestui an. 

Este vorba despre Lumbardh Dellova, în vârstă de 25 de ani, care i-a impresionat pe șefii din Gruia și au de gând să-l aducă, din vară, în lotul lui Adrian Mutu, scrie playsport.ro


Oficialii clubului îl vor urmări pe fundaș, pe 26 martie, la partida dintre Ungaria și Kosovo, care va avea loc pe Pușkaș Arena.

Lumbardh Dellova. Sursă foto: Transfermarket.com

Lumbardh Dellova a început fotbalul în Kosovo, a trecut pe la echipa slovenă Slovan și pe la Hajduk Split, în Croația, apoi a revenit în țara sa. În 2020-2021 a fost împrumutat la Prishtina, apoi a semant cu Ballkani, în tricoul căreia a impresionat. Dellova are prezențe și în naționalele U19 și U21 ale Kosovo.


În prezent, transfermarkt îl evaluează la 600 000 de euro. Ca fundași centrali, CFR a contat de la venirea lui Mutu pe albanezul Ajeti, pe puștiul Matei Ilie și pe slovenul Matija Boben. Ajeti este în prezent indisponibil din cauza unei accidentări.

CFR Cluj se află, în momentul de față, pe locul 4 în Superliga cu 27 de puncte, fiind la 8 puncte distanță de liderul FCSB. Următorul meci al echipei antrenate de Adrian Mutu se va juca pe 29 martie, împotriva echipei Sepsi Sf. Gheorghe. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Adrian Mutu își contrazice șefii de la CFR Cluj: „Nu ne-am gândit cu adevărat la titlu”

Ultimele Stiri
abonare newsletter