Sport

Neluțu Sabău, după victoria obținută de „U” Cluj. „Ne dorim foarte mult să mai jucăm o finală”.

Universitatea Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României, scor final 1-0, în urma meciului cu FC Hermannstadt. Antrenorul „studenților”, Neluțu Sabău, a apreciat jocul echipei.

Tehnicianul Neluțu Sabău, după rezultatul obținut de „U” Cluj în Cupa României: „O victorie meritată!”/Foto:  FC Universitatea Cluj Facebook.com Tehnicianul Neluțu Sabău, după rezultatul obținut de „U” Cluj în Cupa României: „O victorie meritată!”/Foto: FC Universitatea Cluj Facebook.com

 

 


Universitatea Cluj s-a calificat, miercuri seară, în semifinalele Cupei României, după ce a învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 1-0, gol marcat în ultimul minut al jocului.

CITEȘTE ȘI: 
Sărbătoare pe Cluj Arena. Universitatea Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României.

„Am pregătit destul de bine jocul, iar băieții s-au simțit bine în teren”, a declarat antrenorul Universității Cluj, Neluțu Sabău. 


„O victorie meritată!”

 Ioan Ovidiu Sabău a apreciat prestația jucătorilor și a declarat, la încheierea partidei, că „U” Cluj speră în continuare într-o finală frumoasă în Cupa României, după eșecul din mai 2023, când „studenții” au fost eliminați din cupă în urma unui gol de la 11m. 

De altfel, Sabău s-a referit și la situația din Superliga, unde echipa clujenilor a fost la un pas de play-off. De altfel, „U” Cluj trebuie să muncească în continuare pentru a-și atinge obiectivele. 


„Noi am acumulat o experiență deja, de anul trecut, a fost greu să digerăm acea înfrângere, când am pierdut în finală de la 11 m. Ne-am maturizat ca echipă, alături de suporteri. Ne dorim foarte mult să mai jucăm o finală. 

Anul acesta am fost la un pas de play-off, e un progres, dar va fi în continuare o misiune dificilă. 


Vreau să felicit jucătorii pentru că i-am văzut cu adevărat concentrați, au alergat foarte mult, s-au luptat pentru fiecare minge. O victorie meritată!”, a explicat Neluțu Sabău. 

Tehnicianul „U” Cluj a empatizat și cu echipa lui Măldărășan, care a pierdut în ultimul minut. 


„Numai în situația celor de la Hermannstadt să nu fii. Greu să digeri o astfel de înfrângere, în ultima fază. Nu vrei să treci prin astfel de situații. Îl înțeleg foarte bine pe Măldărășanu, pe cei de la Sibiu. E trist să pierzi un astfel de meci”, a declarat Sabău. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sărbătoare pe Cluj Arena. Universitatea Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României.

abonare newsletter