Sport

CFR Cluj luptă să-și revină. Meciul cu Rapid, unul decisiv.

CFR Cluj va juca în deplasare, sâmbătă, de la ora 20:30, împotriva celor de la FC Rapid, în etapa a 3-a din play-off.

CFR Cluj luptă să-și revină. Meciul cu Rapid, unul decisiv. Sursă foto: Facebook/ CFR 1907 Cluj CFR Cluj luptă să-și revină. Meciul cu Rapid, unul decisiv. Sursă foto: Facebook/ CFR 1907 Cluj

 

 


CFR Cluj va juca în deplasare, sâmbătă, de la ora 20:30, împotriva celor de la FC Rapid, în etapa a 3-a din play-off, iar pe banca tehnică va fi Ovidiu Hoban. 

Potrivit patronului Neluțu Varga, Hoban reprezintă cea mai bună soluție pentru moment, în condițiile în care este de atâția ani alături de CFR Cluj. Mai mult, Varga a dat asigurări că Mandorlini nu se va întoarce ca antrenor la CFR. 


„Ovidiu Hoban este cel care va conduce echipa cu Rapid. Este de atâția ani aici, a făcut o mulțime de performanțe, știe ce înseamnă CFR Cluj, cea mai importantă echipă din România, în ultimii ani, așa că este cea mai bună soluție de moment. Din vară, vom vedea. Mandorlini? Nu! OK, a venit la Cluj, dar nu pentru a prelua echipa. V-am mai spus, Ovidiu Hoban! O să vă convingeți că merită”, a transmis finanțatorul Ioan Varga, potrivit DigiSport.

Ovidiu Hoban a avut aproape 500 de meciuri jucate, dintre care 168 în tricoul celor de la CFR Cluj. În 2012, Hoban a jucat și la rivala „U” Cluj. Cel care va conduce echipa la meciul cu Rapid a jucat ultimul său meci pe 2 iunie 2023 în tricoul alb-vișiniu. 


CITEȘTE ȘI: 

CFR Cluj confirmă oficial plecarea „Briliantului”: „Mulțumim, Adrian Mutu”

CFR Cluj se află în momentul de față pe locul 3 în grupa campionat din Superliga cu 28 de puncte, având 2 goluri marcate și 3 goluri primite. 


În prima etapă, echipa din Gruia a început cu stângul, pierzând cu Univ. Craiova cu scorul de 2-1. De asemenea, în a doua etapă, CFR Cluj a făcut egal cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-1.

„Cireașa de pe tort” a venit în sferturile de finală ale Cupei României, când CFR Cluj a fost învinsă fără drept de apel de Corvinul Hunedoara cu scorul de 4-0. În urma meciului, Adrian Mutu și-a dat demisia de la club. 


CITEȘTE ȘI: 

Probleme mari la CFR Cluj. Cristi Balaj și-a anunțat demisia.

De asemenea, și președintele CFR-ului, Cristi Balaj, a decis să se despartă de echipa din Gruia, iar în momentul de față, CFR Cluj se află într-o situație extrem de delicată. 
Meciul cu Rapid se anunță dificil, având în vedere că moralul jucătorilor este la pământ. 

În cazul unei înfrângeri, CFR Cluj va intra pe un teren minat, pierzând ultimul loc care duce în play-off-ul din Conference League. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Probleme mari la CFR Cluj. Cristi Balaj și-a anunțat demisia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter