Sport

Francisc Dican, antrenorul interimar al CFR-ului, despre victoria în fața Rapidului: „Am dominat meciul”

Francisc Dican, antrenorul interimar al echipei din Gruia, a declarat că CFR Cluj a dominat meciul de la un cap la celălalt.

Francisc Dican, antrenorul interimarl al CFR-ului. Sursă foto: captură ecran/Youtube/CFR 1907 Cluj Official Francisc Dican, antrenorul interimarl al CFR-ului. Sursă foto: captură ecran/Youtube/CFR 1907 Cluj Official

 

 


Francisc Dican, antrenorul interimar al echipei din Gruia, a declarat, după finalul partidei cu Rapid, că CFR Cluj a dominat meciul de la un cap la celălalt.

„În primul rând, nu noi am câștigat, jucătorii erau aici și înainte. Au dat dovadă de devotament și atitudine exemplară. Pot doar să zic: 'Chapeau'! Cred că de la un cap la celălalt am dominat meciul. Cred că determinarea, ambiția și atitudinea au fost cele corecte. Până acum, din punctul meu de vedere, au lipsit”, a declarat Francisc Dican. 


CITEȘTE ȘI: 

Meci de senzație în Giulești. CFR Cluj a zdrobit-o pe Rapid. Lupta pentru titlu continuă.

De asemenea, antrenorul interimar al CFR-ului l-a lăudat pe Bîrligea, care a reușit să marcheze trei goluri în derby-ul cu Rapid, câștigat de CFR Cluj cu scorul de 4-1. 


„Știam ce joacă Rapidul și că nu trebuie să le oferim spații pe tranziții. Este un hat-trick care nu ar trebui să se oprească aici. Ar trebui să îl confirme în meciurile viitoare.

E simplu. Pentru noi e simplu. Suntem aici și pregătim meciul și la revedere. Trebuie să confirmăm rezultatul din seara asta. Dacă nu îl vom confirma, atunci nu va fi bine. Poată să vă spună conducerea.”, a conchis Francisc Dican. 


CFR Cluj se află pe locul 2 în Superliga cu 31 de puncte, la egalitate cu Univ. Craiova. Totodată, echipa se află la doar 7 puncte distanță de liderul FCSB, care are 38 de puncte. Următorul meci al celor din Gruia este cu FCSB, care se va disputa pe 14 aprilie.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu ar putea reveni la CFR Cluj. „Bursucul” s-a despărțit de clubul sud-coreean Jeonbuk.

abonare newsletter