Sport

Cristi Balaj: „CFR-ul are cele mai mari șanse să ia locul 2”

Fostul președinte al CFR-ului este convins că echipa din Gruia are toate șansele să ia locul doi în Superliga.

Fostul președinte al CFR-ului este convins că echipa din Gruia are toate șansele să ia locul doi în Superliga.  Sursă foto: Facebook/ CFR 1907 Cluj Fostul președinte al CFR-ului este convins că echipa din Gruia are toate șansele să ia locul doi în Superliga. Sursă foto: Facebook/ CFR 1907 Cluj

 

 


Cristi Balaj, fostul președinte al CFR-ului, este convins că echipa din Gruia are toate șansele să ia locul doi în Superliga, precizând că meciul de vineri, unde CFR Cluj va juca la Farul Constanța, de la ora 20:30, va fi unul echilibrat. 

Eu cred că CFR-ul are cele mai mari șanse să ia locul 2. Nu există subiectivism, cunosc lotul de jucători și revenirea lui Dan Petrescu este un avantaj. Iar el e mai liniștit față de perioada în care a plecat (…) Meciul de diseară estei mportant pentru ambele echipe. Cupele europene sunt un obiectiv pentru ambele cluburi. E un avantaj pentru CFR care stă mai bine în clasament”, a precizat Cristi Balaj, scrie Fanatik.ro


Totodată, fostul președinte din Gruia a lăudat echipa antrenată de Gheorghe Hagi, afirmând că orice se poate întâmpla în meciul care se va disputa în etapa a 5-a din play-off. 

Farul este o echipă bună, cu un antrenor, Hagi, a cărei strategii o putem revedea și este similară cu aceea când a câștigat campionatul. Poate să se întâmple orice în acest meci”, a mai spus Cristi Balaj. 


CITEȘTE ȘI: 

Farul Constanța - CFR Cluj. Clujenii trebuie să se întoarcă „acasă” cu cele trei puncte.

CFR Cluj va juca în deplasare cu Farul Constanța, pe 19 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a 5-a din play-off. Clujenii au pierdut, în ultima etapă, cu liderul campionatului, FCSB, scor 1-0. 


Campioana României de anul trecut, Farul Constanța, se află în momentul de față pe locul 4 cu 29 de puncte, iar în ultimul meci, echipa antrenată de Hagi a reușit să câștige meciul cu Univ. Craiova, scor 2-1. 

Echipa din Gruia se află pe locul 2 în Superliga cu 31 de puncte, la egalitate cu Univ. Craiova. În cele patru etape jucate până acum, clujenii au reușit să obțină o singură victorie, cu Rapid București, scor 4-1. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Probleme mari la CFR Cluj. Cristi Balaj și-a anunțat demisia.

abonare newsletter