Sport

CFR Cluj a pus ochii pe un jucător de la FCSB. Vrea să plece liber de contract.

CFR Cluj a pus ochii pe un jucător de la FCSB, care a anunțat de curând că vrea să plece liber de contract în vară.

CFR Cluj a pus ochii pe un jucător de la FCSB. Sursă foto: Pixabay.com CFR Cluj a pus ochii pe un jucător de la FCSB. Sursă foto: Pixabay.com

 

 


CFR Cluj a pus ochii pe un jucător de la FCSB, care a anunțat de curând că vrea să plece liber de contract în vară. Este vorba despre fundașul stânga Risto Radunovic, care a declarat pe 17 martie că vrea să câștige campionatul cu echipa lui Gigi Becali, iar apoi să plece. 

Fotbalistul a fost cumpărat în 2021 de la Astra pentru 400.000 de euro, iar contractul cu FCSB este valabil până la finalul acestui an, scrie prosport.ro. 


CITEȘTE ȘI: 

Dan Petrescu revine mai repede la CFR Cluj. Ce plan are „Bursucul” pentru echipa din Gruia?

Gigi Becali i-a oferit să-i crească salariul de la 10.000 de euro pe lună la 15.000 de euro, dar jucătorul nu a luat încă nicio decizie. Fotbalistul vrea un salariu stagional serios mărit, dar și o sumă de bani la semnătură, lucru cu care finanțatorul FCSB-ului nu este de acord.


„I-am propus prelungirea contractului lui Radunovic. El are 10.000 de euro pe lună, să-i facem 15.000. Vrea, bine, nu vrea…. Asta e”, a declarat Gigi Becali.

Fundașul stânga Risto Radunovic este cotat pe transfermarket la 1.4 milioane de euro. Jucătoru, în vârstă de 31 de ani, a mai jucat la Podgorica, Barac Cacak și Astra Giurgiu.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu revine mai repede la CFR Cluj. Ce plan are „Bursucul” pentru echipa din Gruia?

abonare newsletter