Sport

Universitatea Cluj vrea un nou antrenor. Ovidiu Sabău: „Este adevărat, din păcate”

Ioan Ovidiu Sabău ar putea să părăsească Universitatea Cluj la finalul acestui sezon.

Universitatea Cluj vrea un nou antrenor. Ovidiu Sabău: „Este adevărat, din păcate”. Sursă foto: C Universitatea Cluj - YouTube Universitatea Cluj vrea un nou antrenor. Ovidiu Sabău: „Este adevărat, din păcate”. Sursă foto: C Universitatea Cluj - YouTube

 

 


Ioan Ovidiu Sabău ar putea să părăsească Universitatea Cluj la finalul acestui sezon. Antrenorul clujenilor a declarat, într-o conferință de presă, că clubul a luat legătura cu Marius Șumudică. Mai mult, atrenorul „U” Cluj a spus clar că dacă echipa va găsi pe cineva mai potrivit, el se va retrage.

„Mi-am făcut contractul pe doi ani. Există o clauză. Dacă eu plec dau o sumă de bani, dacă ei mă dau afară, plătesc ei o sumă de bani. Dacă gruparea consideră că nu mai sunt potrivit sau sunt alții mai potriviți, eu renunț la acea clauză! Dacă pentru U Cluj există un alt antrenor care să ducă clubul la alt nivel, renunț la acea clauză și să vină unul mai potrivit pentru această echipă!
Acel zvon este adevărat, din păcate. Am informații, s-a luat legătura cu Șumudică. Posibil ca acel om să vină în club, cunosc acea persoană, iar acea persoană a promis că-l poate aduce pe Șumudică! Ăsta e adevărul, să nu ne ascundem după nu știu ce. Ăsta e adevărul!”, a spus Sabău.


CITEȘTE ȘI: 
Universitatea Cluj o va primi pe Dinamo București pe Cluj-Arena. Cele două galerii înfrăţite vor „aprinde” stadionul.

Totodată, Ovidiu Sabău a precizat că informația privind negocierile cu Șumudică o are de la o persoană de încredere din club.

„Informația o am de la o sursă de încredere, că s-a discutat, cineva din club cu acel om. Nu l-am întrebat pe Șumudică dacă vrea să vină. E un sâmbure de adevăr că el poate veni la Universitatea Cluj. Pe mine nu mă afectează absolut deloc. Eu vreau să ies cu capul sus, să ies cu demnitate, să arătăm foarte bine și să nu planeze acele discuții că am dat meciul. Știu ce persoană sunt, știu că acești jucători își apără mereu șansele", a conchis antrenorul Universității Cluj.


Universitatea Cluj va juca astăzi, 4 mai, de la ora 20:00, cu Dinamo, în runda 8. Dinamoviștii au nevoie de o victorie, în caz contrar, echipa va retrograda în Liga a 2-a. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Universitatea Cluj o va primi pe Dinamo București pe Cluj-Arena. Cele două galerii înfrăţite vor „aprinde” stadionul.

abonare newsletter