Sport

Debutul Simonei Halep la Trophee Clarins, amânat. Când a fost reprogramat meciul?

Debutul jucătoarei române de tenis Simona Halep la turneul Trophee Clarins (WTA 125) de la Paris a fost amânat din cauza ploii.

Debutul Simonei Halep la Trophee Clarins, amânat. Când a fost reprogramat meciul? Sursă foto: Facebook/ Simona Halep Debutul Simonei Halep la Trophee Clarins, amânat. Când a fost reprogramat meciul? Sursă foto: Facebook/ Simona Halep

 

 


Debutul jucătoarei române de tenis Simona Halep la turneul Trophee Clarins (WTA 125) de la Paris, dotat cu premii totale de 100.000 de euro, programat pentru marţi, a fost amânat din cauza ploii.

Halep (32 ani), care ocupă locul 1.149 în lume, era programată să joace marţi contra americancei McCartney Kessler (24 de ani, 123 WTA), dar programul a fost perturbat de ploaie. Marţi trebuia să joace şi Gabriela Ruse, contra chinezoaicei Lin Zhu, tot în primul tur.


CITEȘTE ȘI:
Simona Halep, în primul tur la Trophée Clarins de la Paris, împotriva sportivei americane McCartney Kessler

Conform site-ului WTA, din programul iniţial, doar două meciuri au fost păstrate, Diana Şnaider (Rusia) - Greet Minnen (Belgia) şi Sloane Stephens (SUA) - Olivia Gadecki (Australia). Potrivit organizatorilor, Monica Niculescu va juca la dublu la Trophee Clarins, alături de Lin Zhu, urmând să înfrunte în sferturi japonezele Eri Hozumi/Makoto Ninomiya.

Meciul Halep-Kessler a fost reprogramat pentru miercuri, 15 mai, pe arena centrală. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Simona Halep, în primul tur la Trophée Clarins de la Paris, împotriva sportivei americane McCartney Kessler

Ultimele Stiri
abonare newsletter