Sport

Philip Otele, atacantul de la CFR Cluj, este golgheterul Superligii

Philip Otele, atacantul de la CFR Cluj, este golgheterul Superligii.

Philip Otele, atacantul de la CFR Cluj, este golgheterul Superligii. Sursă foto: Facebook/ CFR Cluj Philip Otele, atacantul de la CFR Cluj, este golgheterul Superligii. Sursă foto: Facebook/ CFR Cluj

 

 


Philip Otele, atacantul de la CFR Cluj, este golgheterul Superligii, cu 18 goluri marcate, la egalitate cu jucătorul de la FCSB, Florinel Coman. 

Nigerianul a încheiat play-off-ul cu 4 goluri în 3 partide și a pus umărul la calificarea lui CFR Cluj în preliminariile Conference League. 


„Cu 18 goluri marcate în acest sezon, toate din acțiune, atacantul nostru a devenit cel mai bun marcator al Superligii, la egalitate cu jucătorul FCSB-ului, Florinel Coman. Felicitări, Philip! Familia CFR este mândră de tine!”, au transmis reprezentanții CFR-ului. 

Totodată, Ciprian Deac, un simbol al echipei in Gruia, a fost numit cel mai bun pasator al sezonului 2023/2024 din Superliga, cu 14 pase decisive. CFR Cluj și-a asigurat, pentru al 7-lea sezon consecutiv, prezența în competițiile europene, terminând pe locul 2 în Superliga cu 46 de puncte. 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj nu renunță la Philip Otele. Ce i-a transmis Neluțu Varga lui Gigi Becali?

Ultimele Stiri
abonare newsletter