Sport

Pas spre podium pentru handbaliste

<p><img src="documente/stories/2012/04_aprilie/03/08 3 bacau jolidon.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />„U“ Jolidon a învins în deplasare pe CSM Bacău și a acumulat două puncte importante în lupta pentru clasarea pe podiumul Ligii Naționale.</p>

Meciul dintre CSM Bacău și vicecampioanele României s-a disputat duminică și a contat pentru etapa a 20-a a Ligii Naționale. Clujencele s-au impus la capătul unei partide pe care au dominat-o clar, cu scorul de 35-30. Handbalistele antrenate de Gheorghe Covaciu sunt la egalitate de puncte cu ocupanta locului trei, Dunărea Brăila şi doar la un punct distanţă de HC Zalău, echipa de pe locul doi, care are însă un meci mai mult disputat decât formația clujeană.

La finalul meicului, tehnicianul Gheorghe Covaciu a declarat că echipa sa a reușit să câștige un meci importatn. „A fost un joc de campionat și am știut dinaintea partidei că este unul foarte dificil. Noi trebuie să câștigăm să mergem pe locul doi. A fost un meci de încărcătură și pentru noi și pentru Bacău“, a declarat antrenorul formației „U“ Jolidon la finele partidei.

De cealaltă parte, Gabriel Armanu, tehnicianul formației băcăuane, a declarat că victoria vicecampioanelor este de necontestat. „Am disputat un meci important atât pentru noi cât și pentru echipa din Cluj. Noi avem nevoie de puncte pentru a adunca cât mai multe în vederea salvării de la retrogradare, în timp ce Clujul vrea un loc pe podium, dar si de cupă europeană. A fost un meci plăcut, cu răsturnari de situație în care a avut câștig de cauză formația poate mai valoroasă. Victoria lor este de necontestat“, a spus antrenorul de la CSM Bacău.

Pentru formația clujeană au marcat Florina Chintoan 9 g, Laura Oltean 7 g, Mihaela Ani-Senocico 6 g, Magdalena Paraschiv 5 g, Nicoleta Dincă  4 g, Andreea  Tetean și Clara Vădineanu câte 2.

„U“ Jolidon va juca joi, 5 aprilie, pe teren propriu cu Oțelul Galați. Meciul este restanță din etapa a 14 și va începe la ora 18. În cazul unei victorii, clujencele vor depăși la puncte formația de pe locul doi, HC Zalău.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter