Sport

„U“ Cluj a urcat pe locul 7

<p><img src="documente/stories/2012/04_aprilie/04/08 4 u ms.jpg" border="0" style="float: right; border: 0pt none; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj a învins cu 3-1 pe FCM Târgu Mureș, într-un meci din cadrul etapei a 24-a a Ligii 1.</p>

„Studenții“ au fost dominați de oaspeți, în prima repriză a meciului de luni seara de pe Cluj Arena. Superioritatea din prima repriză a elevilor lui Sabău s-a concretizat prin avantajul de un gol pe care aceștia l-au avut la pauză. Mureșenii au avut un corner în minutul 40, Bornescu a ieșit greșit, mingea a ajuns la Sepsi, acesta a șutat spre poartă, iar Ilyeș a interceptat balonul și l-a trimis în plasă.

Elevii lui Claudiu Niculescu au intrat mult mai motivați pe teren în repriza secundă și, împinși de la spate de public, au reușit să întoarcă soarta partidei în mai puțin de 10 minute. Adrian Cristea a pătruns în careu, a fost faultat de Ghionea, iar centralul Petrescu a arătat punctul cu var. „Prințul“ a executat slab, însă mingea respinsă de Albuț a ajuns la Păcurar, care a șutat puternic și a restabilit egalitatea. În minutul 53, Gicu Grozav a făcut un „un-doi“ superb cu Tony și a înscris printr-un șut plasat, aducându-i pe „studenți“ în avantaj. Tony a marcat ultimul gol al meciului, în minutul 89,după o cursă de peste 50 de metri, la finalul căreia la driblat pe Albuț și a trimis mingea în poarta goala.

În urma acestiu rezultat, Universitatea Cluj este pe locul 7 în clasamentul Ligii 1, cu 37 de puncte, cu 5 mai puține decât Rapid, ocupanta locului 5, ultimul care duce în Europa League. FCM Târgu Mureș este pe locul 15, cu 24 de puncte. Pentru „U“ au evoluat: Bornescu - Achim, Galamaz (Abrudan '46), Szukala, Mendy (Boştină '76) - Păcurar, Hoban, D. Popa - Cristescu, Grozav (Tony '46) , Ad. Cristea.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter