Sport

Ultimul meci din sezonul regulat

<p><img src="documente/stories/2012/04_aprilie/04/08 baschet moditelco dinamo _sc_41.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />„U“ Mobitelco BT va juca astăzi ultimul meci din sezonul regulat. Campionii vor evolua în deplasare cu CSU Atlassib Sibiu.</p>

Clujenii au nevoie de victorie pentru a fi siguri de locul trei, sibienii nu mai au șanse să prindă play-off-ul.

„U“ Mobitelco ocupă în acest moment locul 3 în clasamentul Diviziei A și are șanse să prindă chiar poziția secundă, dacă va învinge în meciul de la Sibiu, iar Gaz Metan Mediaș va pierde acasă cu BC Pitești. Campionii au avut evoluții oscilante în acest sezon, cu victorii importante în meciurile considerate grele, dar și cu înfrângeri surprinzătoare.

Marcel Țenter, antrenorul „alb-negrilor“, a declarat înainte de deplasarea la Sibiu că elevii săi sunt foarte motivați să câștige, având în vedere importanța acestui meci.

„Suntem în fața ultimului meci din sezonul regulat, suntem motivați, constienți fiind de importanța rezultatului. O victorie ne-ar consolida locul 3 la finalul sezonului regulat și în eventualitatea în care Mediașul pierde cu Piteștiul, putem ocupa locul 2. Sunt sigur că va fi un meci greu, un meci în care ambele echipe vor da absolut totul pentru a câștiga, eu sper să câștigăm noi“, a spus tehnicianul campionilor.

Paul Chetreanu și Mihai Silvășan, doi dintre cei mai buni jucători de la „U“ Mobitelco BT, au revenit recent pe teren, după ce au fost indisponibili câteva luni din cauza unor accidentări. Cei doi nu sunt încă la capacitate maximă, fiind în urmă cu pregătirea, însă Țenter speră să se poată baza pe ei în meciurile din play-off. „Silvășan și Chetreanu s-au întors în cadrul echipei, ei pot fi în acest moment folosiți, sigur nu la capacitate maximă,  dar este sunt de foarte mare ajutor în minutele în care sunt în teren“, a declarat Marcel Țenter.

 


Țenter: „Ne mulțumește doar locul 1”

Antrenorul celor de la „U“ Mobitelco a mai spus că echipa sa este pregătită pentru play-off, iar obiectivul său este câștigarea unui nou titlu de campioni.

„Suntem înaintea play-off-ului, suntem pregătiți și vom da totul pentru a ne apăra titlul. Nu mă mulțumește nimic în afară de locul 1. Sigur că nu e grozav să termini sezonul regulat pe trei, dar nici rău nu este, în condițiile date. Important este cum te prezinți în play-off, pentru că, practic, începe un nou campionat, o perioadă de foc în care ai ocazia să îți dovedești valoarea“, a spus tehnicianul campionilor.

CSU Atlassib – „U” Mobitelco se va disputa astăzi, de la ora 18, la Sala Transilvania din Sibiu. Partida va fi arbitrata de Mircea Șerban, Laszlo Bukuresti și Adrian Habor, iar comisar delegat din partea FRB va fi Marius Marinescu. În meciul tur, disputat în 21 decembrie la Cluj, campionii s-au impus cu 95-86.

Ultimele Stiri
abonare newsletter