Sport

CFR își menține avansul

<p />„Feroviarii“ au remizat în deplasarea de la Vaslui, 1-1 și își mențin avansul de 5 puncte față de Dinamo.

Meciul din Moldova a început cum nu se putea mai bine pentru clujeni. Elevii lui Jorge Costa au deschis scorul în minutul 13 prin Ronny, care a înscris cu capul, fructificând astfel o centrare excelentă venită de pe partea dreaptă de la Sougou. Nervii vasluienilor au cedat repede, iar Hugo Luz l-a lovit cu piciorul în burtă pe Sougou și a fost eliminat de arbitrul Alexandru Tudor în minutul 15.

Elevii lui Augusto Ignacio au egalat în minutul 22. Milanov a centrat din partea dreaptă, Temwanjera a pasat cu pieptul şi Wesley a înscris din cădere de la 6 metri. În ciuda faptului că au jucat cu un om în minus peste 75 de minute, vasluienii au dominat partida, fiind mai periculoși, însă fără rezultat pe tabela de marcaj.

După meci, antrenorul clujenilor, Jorge Costa, s-a declarat mulțumit de rezultatul înregistrat.

„Am fost bine organizați, tactic am evoluat bine, dacă greșeam mai puțin, pe plan tehnic, în atac, am fi câștigat… 1-1 este un rezultat meritat… Sunt fericit că ne-am consolidat poziția de lider, cu 5 puncte avans, față de Dinamo“, a spus portughezul de pe banca „feroviarilor“.

Caseta tehnică

FC Vaslui: Borjan - Milanov, M. Constantin, Anderson, Hugo Luz - N'Doye - Adailton, Stanciu (R. Costin '69), Wesley, Sânmărtean (Paito '45) - Temwanjera (Yero Bello '64).

CFR Cluj
: Beto - Maftei, Cadu, Piccolo, Camora - G. Mureşan (Hora '57) - Vranjes, Peralta, Sougou, Bastos (De Zerbi '89) - Ronny (L. Ganea '78).

Cartonaşe galbene: M. Constantin '87 / Peralta '13, Bastos '21, Maftei '23, Camora '62, Cadu '73, De Zerbi '90+2. Cartonaş roşu: Hugo Luz '15.

Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Eduard Dumitrescu, Valentin Avram (asistenţi).

Ultimele Stiri
abonare newsletter