Sport

Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep şi Andrei Pavel au făcut un show memorabil la Cluj, într-un meci demonstrativ pe BTarena

Legendele tenisului mondial Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep şi Andrei Pavel, au făcut show, sâmbătă, într-un meci de dublu care i-a încântat pe spectatori.

Simona Halep, demonstrativ de senzație pe BTarena|Foto: Paul Gheorgheci monitorulcj.ro Simona Halep, demonstrativ de senzație pe BTarena|Foto: Paul Gheorgheci monitorulcj.ro

 

 


Seară plină de magie la Cluj-Napoca, în cadrul celei de-a cincea ediţii Sports Festival, cu Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep şi Andrei Pavel. 

Show memorabil într-un meci demonstrativ pe BT Arena

Vineri, Simona Halep a fost întâmpinată de primarul Emil Boc pe Aeroportul Cluj.


„Cei patru jucători de tenis legendari au făcut un show memorabil în cadrul demonstrativului de tenis organizat în BTarena. Meciul-spectacol s-a jucat cu casa închisă. Peste 8.500 de spectatori s-au bucurat de un joc de tenis presărat cu multe glume şi scheme făcute de jucătorii care au arătat că sportul este spectacol. Evenimentul a început cu un show impresionant de lasere şi s-a încheiat cu artificii şi surprize pentru cele două jucătoare. Fiecare a primit câte un trofeu din flori cu numărul 1, o referinţă la cel primit de Simona Halep în 2017, la Beijing, Graff pentru cea mai bună jucătoare all-time, iar Simona, pentru jucătoarea care are primul loc în sufletele românilor”, potrivit organizatorilor. 

CITEȘTE ȘI: 
Simona Halep a ajuns la Cluj pentru Sports Festival. Emil Boc: „Bine ai revenit acasă”

„Publicul de aici mi-a spus în trecut că mă va susţine mereu. Aşa a făcut şi astăzi. Vreau să vă mulţumesc din suflet. Mereu am avut parte de o primire aparte la Cluj. Astăzi sunt aici, bucuroasă să fiu din nou prezentă pe un teren de tenis, prezentă aici pentru a simţi iubirea care mi-a lipsit în aceşti doi ani”, a declarat Simona Halep.


Simona Halep, demonstrativ de senzație pe BTarena|Foto: Paul Gheorgheci monitorulcj.ro

Steffi Graf a mulţumit şi ea publicului, iar Andre Agassi a vorbit despre cât de încântat a fost de prima zi petrecută în România, pe terenul de joc, alături de fanii tenisului de aici. Cei doi se află pentru prima oară în România.

„Este o bucurie să fiu aici, să joc, să împărtăşesc cu voi şi cu prieteni dragi această seară. A fost o onoare pentru noi să fim aici. Am vrea să nu mai plecăm niciodată!”, a spus Andre Agassi.


Meciul a fost arbitrat de fosta jucătoare Raluca Olaru, iar înainte de dublul mixt anunţat a avut loc un dublu masculin. Marele campion Andre Agassi a făcut echipă cu prietenul său Justin Gimelstob, iar Andrei Pavel, cu Horia Tecău, invitaţii surpriză ai serii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Simona Halep a ajuns la Cluj pentru Sports Festival. Emil Boc: „Bine ai revenit acasă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter