Sport

Roberto Baggio, jefuit, bătut şi sechestrat în timpul meciului dintre Spania şi Italia

Roberto Baggio a fost jefuit, bătut şi sechestrat în timpul meciului dintre Spania şi Italia, chiar în reşedinţa pe care fostul mare fotbalist o deţine în Altavilla Vicentina.

Roberto Baggio, jefuit, bătut şi sechestrat în timpul meciului dintre Spania şi Italia | Foto: Lună şi pe-a doua - Facebook Roberto Baggio, jefuit, bătut şi sechestrat în timpul meciului dintre Spania şi Italia | Foto: Lună şi pe-a doua - Facebook

 

 


Roberto Baggio și familia sa au fost jefuiţi, bătuți și sechestraţi de un grup de indivizi care au pătruns în vila fostului fotbalist din Altavilla Vicentina, potrivit publicaţiei italiene Corriere del Veneto.

 


Roberto Baggio a fost jefuit, bătut şi sechestrat

Roberto Baggio se afla în casa sa din Altavilla Vicentina atunci când, joi seară, în jurul orei 22:00, o bandă de cel puțin cinci oameni, toți înarmați, a pătruns în casă. 

Imediat după ce tâlharii au intrat în casă, Roberto Baggio a încercat să lupte împotriva unuia dintre tâlhari. După o luptă foarte scurtă, tâlharul l-a lovit în frunte cu arma, provocându-i o rană adâncă, potrivit sursei citate. În urma acestui eveniment, Baggio şi membrii familiei sale au fost închişi într-o cameră, în timp ce hoţii au răsturnat lucrurile din fiecare cameră. 


Tâlharii au furat bijuterii, bani şi ceasuri. Nu s-a putut stabili deocamdată valoarea bunurilor furate. În momentul în care fostul fotbalist și-a dat seama că tâlharii au plecat, a spart ușa și a sunat la poliție.

Carabinierii din Vicenza au intervenit şi au luat toate imaginile de pe camerele de supraveghere video. Roberto Baggio a fost dus la camera de urgenţă din Arzignano, unde i-au fost puse câteva copci pe frunte. Ceilalţi membri ai familiei nu au fost răniţi. 


„Familia mea și cu mine dorim să mulțumim tuturor pentru marea afecțiune primită. Chiar îți mulțumesc. În asemenea împrejurări orice se poate întâmpla, iar din fericire violența pe care am suferit-o nu mi-a făcut decât să am câteva copci, vânătăi și multă frică. Acum nu mai rămâne decât să depășim frica”, a transmis Roberto Baggio, potrivit publicaţiei italiene. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr clujean s-a mascat și a jefuit o femeie în stradă, în Aiud

Un tânăr din Cluj, care a jefuit un magazin și a atacat un paznic, a fost arestat pentru 30 de zile

Ultimele Stiri
abonare newsletter