Sport

Plecat de la CFR Cluj, Cristi Manea a semnat cu Rapid Bucureşti până în 2027: „Sunt fericit să mă alătur acestui proiect minunat”

Cristi Manea a părăsit echipa CFR Cluj, la începutul lunii iunie. El a semnat cu Rapid Bucureşti până în 2027.

Plecat de la CFR Cluj, Cristi Manea a semnat cu Rapid Bucureşti până în 2027: „Sunt fericit să mă alături acestui proiect minunat” | Foto: FC Rapid 1923 - Facebook Plecat de la CFR Cluj, Cristi Manea a semnat cu Rapid Bucureşti până în 2027: „Sunt fericit să mă alături acestui proiect minunat” | Foto: FC Rapid 1923 - Facebook

 

 


Cristi Manea a părăsit echipa CFR Cluj, în urma expirării contractului. I-a fost propusă o prelungire, în care ar fi primit 14.000 de euro, mai mult decât în contractul anterior, însă a refuzat-o.

 


Cristi Manea a semnat un contract până în 2027, cu FC Rapid 1923. 

„Cristi Manea este jucătorul Rapidului până în 2027! Rapid a perfectat cel de-al treilea transfer al acestei veri, reușind să achiziționeze unul dintre fundașii laterali de top ai României, pe Cristian Manea. În vârstă de 26 de ani, fundașul dreapta are un palmares bogat, cu cinci titluri de campion, o Cupă a României și două Supercupe ale României, având 25 de selecții la națională, pentru care a marcat de două ori. Rămas liber de contract în această vară, după despărțirea de CFR Cluj, Cristian Manea va îmbrăca tricoul alb-vișiniu al Rapidului pentru următoarele trei sezoane”, a transmis FC Rapid 1923. 


Cristi Manea, fericit să fie la Rapid Bucureşti

Cristi Manea a declarat că este fericit să se alăture clubului de fotbal FC Rapid 1923. 

„Sunt fericit să mă alătur acestui proiect minunat, în care cred. Este o onoare să îmbrac tricoul acestei echipe, pentru că de mic urmăresc galeria și suporterii Rapidului, și cred că sunt cei mai frumoși din țară. Abia aștept să joc acasă și să am în spate un zid vișiniu! Îmi doresc să câștigăm campionatul și să facem fericiți acești suporteri minunați!”, a declarat Cristi Manea pentru fcrapid.ro.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cristi Manea, OUT de la CFR Cluj! Anunțul echipei din Gruia.

Mesajul emoționant de despărțire al lui Cristi Manea

Neluțu Varga îl desființează pe Cristi Manea după plecarea de la CFR Cluj: „A umblat cu fofârlica”

Ultimele Stiri
abonare newsletter