Sport

Nicușor Bancu, suspendat din primul 11 pentru duelul din optimi cu Olanda! Care este echipa probabilă a României

Miercuri, la Campionatul European din Germania, România a reușit o performanță istorică, calificându-se în optimile de finală a competiției.

| Foto: Echipa națională de fotbal a României - Facebook | Foto: Echipa națională de fotbal a României - Facebook

 

 


Miercuri, la Campionatul European din Germania, România a reușit o performanță istorică, calificându-se în optimile de finală a competiției.

 


„Tricolorii” au reușit să aducă multă bucurie în sufletele românilor, egalând Slovacia, cu scor 1-1, în ultima etapă a grupelor. Astfel, Naționala României s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2024.

Mai mult, România a reușit să încheie grupa E pe primul loc, fiind a doua oară când echipa națională reușește să treacă de grupele Campionatului European, prima dată fiind în anul 2000.


În grupe, titularul de bază în flancul stâng din defensivă, Nicușor Bancu, a încasat două cartonașe galbene în partidele cu Belgia și Slovacia, motiv pentru care este suspendat pentru duelul din opitimi cu Olanda, fiind înlocuit de Deian Sorescu. De asemenea, Ianis Hagi și Florinel Coman vor lăsa locul în primul 11 lui Dennis Man și Valentin Mihăilă.

În optimile de finală, România va întâlni Olanda. Partida se va juca marţi, de la ora 19:00.


Care este echipa probabilă a României?

UEFA a publicat echipele probabile pentru duelul din optimi. Analizând cele 16 echipe calificate în faza optimilor de finală, UEFA a scris despre „tricolori” noștri că au misiunea de a egala performanța de la EURO 2000.

„România a ajuns în faza eliminatorie a unui EURO pentru prima dată în 24 de ani și a făcut acest lucru cu stil, câștigând Grupa E. Victoria lor cu 3-0 asupra Ucrainei a fost un punct culminant, echipa lui Edward Iordănescu punând în scenă un spectacol ofensiv, în fața fanilor lor minunați din Munchen. Sarcina lor acum este să imite sau chiar să meargă mai bine decât faimoasa echipă de la EURO 2000, care a ajuns în sferturile de finală înainte de a fi învinsă de Italia”, au scris cei de la UEFA despre echipa națională a României.


Echipa probabilă a României pentru meciul cu Olanda: 
Niță - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Sorescu - M. Marin - Man, R. Marin, Stanciu, Mihăilă - Drăguș.
Suspendat: Bancu
Jucători pasibili de suspendare pentru sferturi, dacă vor încasa cartonaș galben: Burcă, M. Marin, R. Marin, Pușcaș. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Meciul România – Olanda de la EURO 2024 se vede în Piaţa Unirii. Emil Boc: „Susţinem împreună generaţia de suflet”.

România are asigurate doar 7.000 de bilete pentru partida cu Olanda din optimile EURO 2024. FRF încearcă să obțină mai multe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter