Sport

Nu mai sunt bilete suplimentare disponibile pentru meciul România – Olanda. Românii au asigurate doar 7.000 de bilete.

Suporterii români au cerut suplimentarea biletelor în momentul în care au aflat că au asigurate doar 7.000 de bilete pentru meciul cu Olanda din optimi.

Suporteri ai Echipei naţionale de fotbal a României | Foto: Echipa națională de fotbal a României - Facebook Suporteri ai Echipei naţionale de fotbal a României | Foto: Echipa națională de fotbal a României - Facebook

 

 


UEFA permite doar 7.000 de români la meciul „Tricolorilor” cu Olanda din optimile de finală de la EURO 2024.

 


„Stadionul din Munchen, cu o capacitate de aproximativ 64.000 de locuri pentru meciurile de la EURO 2024, este locul de desfășurare a acestui meci. Din totalul locurilor disponibile, UEFA a rezervat câte 7.000 de bilete pentru fiecare dintre echipele calificate în faza optimilor de finală. Restul biletelor au fost vândute deja înainte de a se cunoaște echipele participante la această fază a competiției. În încercarea de a răspunde cererii mari de bilete din partea suporterilor români, Federația Română de Fotbal a solicitat suplimentarea numărului de bilete rezervate pentru fanii români. Cu toate acestea, UEFA a informat FRF că nu mai există bilete suplimentare disponibile”, au transmis reprezentanţii Echipei naţionale de fotbal a României. 

Bilete în ultimele două zile înainte de meci

UEFA a anunţat totuşi că în ultimele două zile rămase până la meci vor fi puse în vânzare biletele care nu au fost revendicate de suporterii prezenți la meciurile din faza grupelor.


„Biletele pentru acest meci au fost puse în vânzare încă din decembrie 2023, iar cererea a fost extrem de mare. Cu toate acestea, UEFA a anunțat că vor fi puse la vânzare pe platforma UEFA Ticketing ultimele bilete rămase cu două zile înainte de meci. Aceste bilete sunt cele care au fost rezervate țărilor participante la această partidă, dar care nu au fost revendicate de suporterii prezenți la meciurile din faza grupelor. FRF îi îndeamnă pe toți suporterii români interesați să fie vigilenți și să încerce să achiziționeze biletele disponibile în această ultimă rundă de vânzare. Suporterii sunt încurajați să urmărească anunțurile oficiale pentru a fi la curent cu ultimele informații privind disponibilitatea biletelor”, au mai transmis reprezentanţii Echipei naţionale de fotbal a României.

Programul optimilor de finală

România va întâlni Olanda în optimile de finală la EURO 2024. 


Program:
Sâmbătă 29 iunie
meciul 38 Elveţia - Italia (Berlin, 19:00)
meciul 37 Germania - Danemarca (Dortmund, 22:00)
Duminică 30 iunie
meciul 40 Anglia - Slovacia (Gelsenkirchen, 19:00)
meciul 39 Spania - Georgia (Koln, 22:00)
Luni 1 iulie
meciul 42 Franţa - Belgia (Dusseldorf, 19:00)
meciul 41 Portugalia - Slovenia (Frankfurt, 22:00)
Marţi 2 iulie
meciul 43 România - Olanda (Munchen, 19:00)
meciul 44 Austria - Turcia (Leipzig, 22:00)

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

România va întâlni Olanda în optimile de finală la EURO! În ce oraș și când se joacă meciul istoric?

Meciul România – Olanda de la EURO 2024 se vede în Piaţa Unirii. Emil Boc: „Susţinem împreună generaţia de suflet”.

România are asigurate doar 7.000 de bilete pentru partida cu Olanda din optimile EURO 2024. FRF încearcă să obțină mai multe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter