Sport

Irina Begu, învinsă în primul tur la Wimbledon, în urma partidei disputate cu chinezoaica Lin Zhu

Jucătoarea de tenis Irina Begu, 126 WTA, a fost eliminată în primul tur de la Wimbledon, în urma patidei disputate cu chinezoaica Lin Zhu.

Irina Begu, eliminată în primul tur de la Wimbledon. A fost învinsă în două seturi de chinezoaica Lin Zhu|Foto: Irina Camelia Begu Facebook.com Irina Begu, eliminată în primul tur de la Wimbledon. A fost învinsă în două seturi de chinezoaica Lin Zhu|Foto: Irina Camelia Begu Facebook.com

 

 


Jucătoarea română de tenis Irina Begu a fost învinsă fără drept de apel de chinezoaica Lin Zhu, cu 6-0, 6-4, luni, în prima rundă a turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului.

Zhu (30 ani, 61 WTA) s-a impus după o oră şi 12 minute de joc.

Irina Begu (33 ani, 126 WTA) s-a impus în singura lor confruntare de până acum, în 2019, la Roland Garros, în primul tur, cu 6-1, 6-1.

În meciul de la Wimbledon, chinezoaica a avut mai multe mingi direct câştigătoare, 14-10, şi mai puţine erori neforţate, 15-23.

Begu s-a ales cu 93.000 de lire sterline şi 10 puncte WTA. Anul trecut, Begu a pierdut în turul secund.

Irina Begu va continua la dublu, unde face pereche cu italianca Martina Trevisan, urmând să le înfrunte în primul tur pe favoritele numărul 15, Asia Muhammad (SUA)/Aldila Sutjiadi (Indonezia).

Luni mai sunt programate să joace în primul tur la Wimbledon alte trei românce, Anca Todoni contra sârboaicei Olga Danilovic (italianca Elisabetta Cocciaretto, adversara iniţială, s-a retras, n.red.), Sorana Cîrstea împotriva britanicei Sonay Kartal şi Jaqueline Cristian contra canadiencei Bianca Andreescu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Irina Begu, eliminată în turul trei la Roland Garros. A fost învinsă în două seturi de Varvara Gracheva.

Româncele şi-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros

Ultimele Stiri
abonare newsletter