Sport

„Tricolorii” se întorc cu întârziere în țară de la EURO 2024. Probleme tehnice cu avionul naționalei de fotbal.

Avionul cu care echipa națională a României ar fi trebuit să se întoarcă în această seară din Germania la București s-a stricat.

Avionul cu care echipa națională a României ar fi trebuit să se întoarcă în această seară din Germania la București s-a stricat| Foto: Echipa națională de fotbal a României - Facebook Avionul cu care echipa națională a României ar fi trebuit să se întoarcă în această seară din Germania la București s-a stricat| Foto: Echipa națională de fotbal a României - Facebook

 

 


Avionul cu care echipa națională a României ar fi trebuit să se întoarcă în această seară din Germania la București s-a stricat. Sosirea echipei a fost amânată, aceștia urmând să aterizeze la București la ora 00:45.


Aeronava care s-a stricat era a unei companii private. Inițial, jucătorii ar fi trebuit să ajungă în România la ora 23, însă a apărut această problemă tehnică la aeronava care trebuia să-i aducă, iar Federația a căutat soluții.

Avionul care îi va aduce în cele din urmă pe jucători în țara a fost trimis de Tarom.


„Din păcate, sosirea în țară s-a amânat. Aeronava care trebuia să aducă echipa națională în țară are probleme tehnice. În ciuda tuturor eforturilor făcute, nu s-a reușit găsirea unui alt avion disponibil pentru același orar de zbor. Astfel, tricolorii vor decola din Frankfurt la 21:30, ora locală, și vor ateriza la București la ora 00:45. Sosirea la Mogoșoaia este estimată la ora 01:15”, a transmis echipa națională a României.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fairplay românesc. Imaginile cu vestiarul naționalei de fotbal a României fac înconjurul lumii – FOTO

România pierde dramatic în optimile EURO 2024 și părăsește competiția

Ultimele Stiri
abonare newsletter