Sport

Dan Petrescu, înaintea partidei cu Dinamo București: „Lotul e mai puternic”

CFR Cluj joacă, duminică, 14 iulie, contra echipei Dinamo București în prima etapă din Superliga.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj| Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - YouTube Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj| Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - YouTube

 

 


CFR Cluj joacă, duminică, 14 iulie, de la ora 19:00, contra echipei Dinamo București în prima etapă din Superliga.

 


Dan Petrescu, antrenorul clujenilor, a analizat echipa din București și a ajuns la concluzia că trupa lui Zeljko Kopic se poate bate la play-off în acest sezon.

„Mult mai ofensiv, mult mai agresiv, au doi fundași centrali care joacă la naționala Togo, deci se cunosc foarte bine. Ei ar trebui să aibă pretenții mai mari în acest sezon și cred că au. Lotul e mai puternic și cred că dacă mai aduc 3-4 jucători pe banca de rezerve, se pot bate liniștiți la play-off", a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.


Petrescu nu exclude varianta ca Djokovic să revină în Gruia

Damjan Djokovic a rămas liber de contract în această vară, după ce a semnat rezilierea contractului cu Rapid.

Djokovic, transferat gratis în iarnă de Rapid, după doar șase luni la FCSB, nu a reușit să se impună nici în Giulești, unde a strâns 10 partide și un gol, iar în urmă cu câteva zile și-a reziliat înțelegerea.


„Nici n-am știut că e liber de contract. Nu m-am gândit la el, dar nu cred că va fi o soluție pentru noi. Rămâne de văzut. E un jucător bun cu care am lucrat foarte bine și m-am înțeles foarte bine, dar în ultimul timp a avut ceva probleme și la FCSB, și la Rapid, nu prea a jucat. Asta a făcut să nu aibă echipă”, a adăugat „Bursucul”.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vineri începe noul sezon al Superligii 2024-2025. Meciurile așteptate de clujeni: FCSB – „U” Cluj și CFR Cluj – Dinamo. Programul primei etape.

Dan Petrescu, optimist înaintea debutului României la EURO 2024. „Dacă ne calificăm mai departe, lumea va ieși în stradă!”

abonare newsletter