Sport

Emi Cățe se desparte de U-BT Cluj-Napoca în aplauzele suporterilor și ale echipei: „Mulțumim, Emi!”

Emanuel Cățe se desparte astăzi de U-BT Cluj-Napoca în aplauzele suporterilor și al echipei.

Emi Cățe se desparte U-BT Cluj-Napoca în aplauzele suporterilor și al echipei | Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Emi Cățe se desparte U-BT Cluj-Napoca în aplauzele suporterilor și al echipei | Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Emanuel Cățe, unul dintre cei mai îndrăgiți baschetbaliști de la U-BT Cluj-Napoca, se desparte astăzi de echipă, dar nu oricum, ci în aplauzele suporterilor și ale colegilor. 

 


Emi Cățe, cunoscut de suporteri și sub denumirea de „cățelușul”, părăsește echipa de baschet U-BT Cluj-Napoca, lăsând în urma sa un parcurs fantastic, dar și mulți suporteri întristați de acest anunț. 

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a venit la U-BT Cluj-Napoca din Liga Națională în anul 2022, reușind să demonstreze de nenumărate ori că își merită locul în echipă. De asemenea, Cățe joacă și pentru naționala României de baschet. 


Jucătorul nostru a avut o performanță încredibilă la U-BT Cluj-Napoca, iar anunțul plecării sale a întristat mulți fani pe care i-a câștigat datorită devotamentului și disciplinei de care a dat dovadă la fiecare meci. 

„Mulțumim, Emi! Îți dorim mult succes!”, este mesajul echipei U-BT Cluj-Napoca. 


Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mihai Silvășan, antrenorul echipei de baschet U-BT Cluj-Napoca a vorbit despre cât de importantă este educația atât în viața de zi cu zi, cât și în viața profesională.

Atmosferă incendiară pe BTarena! U-BT a câștigat primul meci din semifinala Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Ultimele Stiri
abonare newsletter