Sport

CFR Cluj întâlnește în etapa a doua din SuperLigă pe Rapid Bucureşti. Echipa din Gruia luptă pentru titlul de campioană.

CFR Cluj va întâlni sâmbătă seara echipa Rapid București în etapa a 2-a din SuperLigă.

CFR Cluj întâlnește în etapa a doua din SuperLigă pe Rapid Bucureşti. Echipa din Gruia luptă pentru titlul de campioană. | Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook CFR Cluj întâlnește în etapa a doua din SuperLigă pe Rapid Bucureşti. Echipa din Gruia luptă pentru titlul de campioană. | Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj va întâlni în seara aceasta echipa Rapid București în etapa a 2-a din SuperLigă. Meciul dintre cele două este unul dintre primele derby-uri ale sezonului. 

 


Meciul va începe de la ora 22:00 şi se va juca pe Stadionul Giuleşti. 

Istvan Kovacs va fi arbitrul central al partidei dintre Rapid București și CFR Cluj. De asemenea, Istvan Kovacs va fi ajutat la meciul din Giulești de asistenții George Florin Neacșu și Vasile Marinescu.


Dan Petrescu, planuri mari la CFR Cluj

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, înaintea confruntării din Giuleşti, că vrea să câştige un nou titlu de campion al României. 

„Primele etape sunt foarte grele. După Dinamo vine Rapid, apoi Craiova și U Cluj. Meciuri tari! La Rapid a fost mereu foarte greu, fanii ajută foarte mult jucătorii, iar venirea noului antrenor va da un impuls jucătorilor. Au schimbat sistemul, au adus jucători noi, chiar dacă nu toți titulari, dar lotul e mult mai bun. Mă aștept să fie mai buni decât la meciul cu UTA”, a declarat Petrescu înaintea confruntării din Giulești.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, înaintea meciului cu Rapid: „La Rapid a fost mereu foarte greu, fanii ajută foarte mult jucătorii”

CFR Cluj, victorie în primul meci din noul sezon. Partida cu Dinamo București, un „rollercoaster” emoțional.

Ultimele Stiri
abonare newsletter