Sport

Neluțu Sabău, după victoria „studenților” pe Cluj Arena. „Vom avea un cuvânt greu de spus în acest campionat”.

„U” Cluj a învins-o pe FC Hermannstadt (3-1), în etapa a doua a SuperLigii. „O să avem un cuvânt greu de spus în acest campionat”, spune antrenorul „studenților”, Neluțu Sabău.

Antrenorul „U” Cluj, Neluțu Sabău: „Vom avea un cuvânt greu de spus în acest campionat”.|Foto: FC Universitatea Cluj Antrenorul „U” Cluj, Neluțu Sabău: „Vom avea un cuvânt greu de spus în acest campionat”.|Foto: FC Universitatea Cluj

 

 


Victoria obținută de FC Universitatea Cluj împotriva celor de la FC Hermannstadt a fost una muncită, iar rezultatul a fost unul pe măsură, astfel că „studenții” au obținut patru puncte pe teren propriu. 

CITEȘTE ȘI: 
„U” Cluj – Hermannstadt, 3-1. Victorie la primul meci acasă din noul sezon!

După cum semnalează antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, jucătorii mai au de lucru pentru a obține o colaborare mai bună în teren, însă după cum arată tehnicianul „U” Cluj, echipa va avea „un cuvânt greu de spus” în acest campionat. 


„O victorie meritată”

„Am avut mari emoții, eu ca antrenor și ei ca jucători pentru că a fost primul nostru meci în fața spectatorilor. Cred că a fost o victorie muncită și meritată. Avem un lot care are calitate, are valoare.

Eu cred că o să avem un cuvânt greu de spus în acest campionat dacă o creăm acea omogenitate. Astăzi am arătat foarte bine, am practicat un joc foarte frumos. Un astfel de joc aduce și lumea la stadion și vreau să le mulțumesc oamenilor că au venit să ne susțină în număr atât de mare”, a punctat Sabău la finalul meciului. 


După cum arată antrenorul Neluțu Sabău, „U” Cluj este aproape de a-și întregi echipa, iar rezultatele vor fi pe msăură. 

„Avem stabilitate financiară și vrem să creștem nivelul. Eu cred că mai avem nevoie de doi jucători și asta e tot ce ne trebuie pentru acest sezon


Blănuță este un jucător bun, de perspectivă. Este un început bun, care te ajută ca atacant, dacă marchezi. Dacă dai două goluri, nu poți să nu fii mulțumit. Berto și Bettaieb trebuie să revină, sunt accidentați, dar avem un lot mult mai bun decât anul trecut. Au fost aduși jucători cu experiență. Vrem să ridicăm nivelul”, a explicat Ioan Ovidiu Sabău.

În cadrul etapei a treia din Superliga, „U” Cluj va disputa în deplasare partida cu UTA Arad. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj – Hermannstadt, 3-1. Victorie la primul meci acasă din noul sezon!

Programul Superligii 2024-2025. Care sunt adversarele „U” și CFR Cluj din prima etapă?

abonare newsletter