Sport

Oficial. Derby-ul Clujului se va juca în Gruia.

Derby-ul dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj se va juca în Gruia, anunță Liga Profesionistă de Fotbal.

Derby-ul Clujului se va juca în Gruia | Foto: monitorulcj.ro Derby-ul Clujului se va juca în Gruia | Foto: monitorulcj.ro

 

 


Meciul din Universitatea Cluj și CFR Cluj se va juca în Gruia, anunță Liga Profesionistă de Fotbal. Decizia a fost luată în urma demersurilor făcute de „U” Cluj, deoarece Cluj Arena este ocupată de festivalul Untold.

 


Derby-ul Clujului a fost inversat, astfel prima confruntare dintre echipele clujene CFR Cluj și U Cluj se va juca pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, cu CFR în calitate de gazdă, pe data de 4 august la ora 22:00. Meciul a fost programat inițial pe Cluj Arena, unde „U” Cluj trebuia să fie gazda confruntării din etapa a-IV-a. 

Când va avea loc returul?

Cele două rivale au stabilit să aiba loc inversarea turului cu returul. Astfel, U Cluj va putea să-și reia locul de gazdă în etapa a-19-a, la începutul lunii decembrie; când va avea loc al doilea derby U Cluj – CFR Cluj. Decizia a fost luată de LPF pentru ca fanii celor două echipe să nu fie nevoiți să meargă în alt oraș ca să-și vadă derby-ul favorit. 


Articol scris de Alina Petric

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Rapid a smuls un egal cu CFR Cluj. Reacția lui Petrescu: „Suntem supărați. O să caut jucători”

„U” Cluj – Hermannstadt, 3-1. Victorie la primul meci acasă din noul sezon!

abonare newsletter