Sport

Campionii încep play-off-ul

<p>„U”<img src="documente/stories/2012/04_aprilie/11/08 11 mobi plf.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" /> Mobitelco BT va juca miercuri și joi primele meciuri play-off-ul Diviziei A.</p>

 

Adversara clujenilor din primul tur este BC Mureș, pe care o vor întâlni pe teren propriu. Săptămâna viitoare, în 18 și 19 aprilie, cele două echipe se vor întâlni la Târgu Mureș. Echipa care va obține prime trei victorii va merge în semifinale. Dacă va fi egalitatea după cele patru partide programate inițial, meciul decisiv se va juca la Cluj.

Marcel Țenter, antrenorul baschetbaliștilor clujeni, a declarat înainte de „dubla“ cu BC Mureș că acum începe cu adevărat campionatul.


„Distracția s-a terminat! Începe campionatul, cea mai importantă parte a sezonului, vom avea o serie foarte importantă cu Mureșul. Este o echipa foarte serioasă, care a investit mult în acest an și care are pretenție de finală, după declarațiile lor. Noi suntem hotărâți să ne apărăm titlul câștigat sezonul trecut și vom face tot ce ne stă în putință ca să trecem cu bine de primul tur. Nu ne va fi ușor, Mureșul are o echipă cu valori individuale incontestabile și cea mai mare întrebare este modul în care ne vom apăra“, a declarat ieri tehnicianul campionilor.

Baschetbaliștii clujeni sunt conectați la importanța meciului și nu își desconsideră adversarul, împotriva căruia au avut dificultăți în meciurile din sezonul regulat.

„Va fi o serie dificilă cu Târgu Mureș, este o echipă puternică. Este adevărat că am avut probleme cu ei în sezonul regulat, dar nu cred că mai putem face greșelile de atunci. Sunt optimist și sunt convins că dacă vom juca precum o echipă nu ne poate învinge nimeni“, a spus americanul Kyndall Dykes.

Partidele „U” Mobitelco BT – BC Mureș se vor juca miercuri, de la ora 18 și joi, la de la ora 20, la Sala Sporturilor „Horia Demian“. Arbitrii întâlnirii de miercuri vor fi Marius Udrică, Fabiana Nițu și Alin Faur, iar comisar de meci Marius Marinescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter