Sport

Miriam Bulgaru s-a oprit în optimile de finală ale WTA Iași

Jucătoarea de tenis Miriam Bulgaru a fost învinsă de franţuzoaica Selena Janicijevic cu 6-2, 7-6 (8/6), marţi, în optimile de finală ale turneului UniCredit Iaşi Open.

Jucătoarea de tenis Miriam Bulgaru a fost învinsă de franţuzoaica Selena Janicijevic cu 6-2, 7-6 (8/6), marţi, în optimile de finală ale turneului UniCredit Iaşi Open| Foto: Miriam Bulgaru - Facebook Jucătoarea de tenis Miriam Bulgaru a fost învinsă de franţuzoaica Selena Janicijevic cu 6-2, 7-6 (8/6), marţi, în optimile de finală ale turneului UniCredit Iaşi Open| Foto: Miriam Bulgaru - Facebook

 

 


Jucătoarea de tenis Miriam Bulgaru a fost învinsă de franţuzoaica Selena Janicijevic cu 6-2, 7-6 (8/6), marţi, în optimile de finală ale turneului UniCredit Iaşi Open (WTA 250), dotat cu premii totale de 232.244 de euro şi găzduit de Baza Sportivă Ciric din Iaşi.

 


Bulgaru (25 ani, 203 WTA) s-a înclinat după aproape două ore de joc (1 h 49 min) în faţa unei adversare venite din calificări (22 ani, 188 WTA).

Românca reuşise să câştige în primul tur în faţa favoritei numărul doi a turneului, germanca Tatjana Maria. Bulgaru rămâne cu un cec de 3.512 euro şi 30 de puncte WTA.


Selena Janicijevic va juca în sferturi cu conaţionala Chloe Paquet, victorioasă în faţa elveţiencei Simona Waltert, cu 6-1, 7-5.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Noul clasament WTA. Ana Bogdan a coborât aproape 30 de locuri.

Miriam Bulgaru s-a calificat în optimi la turneul WTA 125 de la Bastad

Ultimele Stiri
abonare newsletter