Sport

CFR Cluj–Neman Grodno 0-0. Remiză în Gruia, în turul doi preliminar al Conference League.

CFR Cluj a remizat, joi seară, cu Neman Grodno, scor 0-0, în turul doi preliminar al UEFA Conference League.

CFR Cluj–Neman Grodno 0-0|Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook CFR Cluj–Neman Grodno 0-0|Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

CFR Cluj a întâlnit, joi seara, echipa Neman Grodno în turul II preliminar Conference League. 


CFR Cluj a fost ţinută în şah de echipa belarusă Neman Grodno, 0-0, joi seara, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în prima manşă din turul secund preliminar al competiţiei de fotbal Conference League.

Vicecampioana României nu a reuşit să se impună în faţa unei formaţii care a făcut un joc bun, arătând o bună organizare şi omogenitate. Oaspeţii au avut primele ocazii ale partidei, dar Pantia (18) a tras peste poartă din lovitură liberă, iar Sava a respins şutul expediat de Alikulov (20) la colţul lung.


CITEȘTE ȘI: 
Dan Petrescu, înaintea meciului cu Neman Grodno: „Va fi unul foarte greu. Eu sunt conştient de asta.”

Prima ocazie a echipei ardelene, una foarte mare, a fost irosită de grecul Tachtsidis (21), cu un voleu de la 12 metri pe lângă poartă. Kamara a fost blocat în careu (33), Keita a tras peste poartă (33), iar şutul lui Muhar (35) a fost prins de Belov. Clujenii au mai avut o ocazie chiar înainte de pauză, dar Bîrligea nu a ajuns la centrarea lui Tachtsidis la 6 metri (45+1). La reluare, Bîrligea (47) a şutat la colţul lung, dar mingea s-a dus pe lângă poartă. În min. 72, Korenica a fost faultat de portar în careu, însă, în loc să se dicteze penalty pentru CFR, s-a semnalizat ofsaid în mod eronat.

CFR a mai ratat prin Mogoş (90+2), lovitura sa de cap fiind apărată de Belov, şi prin Adrian Păun (90+3), care şutat peste din careu.


Meciul din manşa secundă va avea loc pe 1 august, pe Gyirmoti Stadion din Gyor (Ungaria), de la ora 21:00, şi va fi condus de cipriotul Andreas Argyrou.

În cazul în care va elimina echipa belarusă, CFR Cluj va întâlni în turul al treilea din Conference League pe învinsa dintre Sporting Braga (Portugalia) şi Maccabi Petah-Tikva FC (Israel), din Europa League. CFR ar juca primul meci în deplasare.


Echipele de start:
CFR Cluj: Sava – Mogoș, Boben, M. Ilie, Camora – Keita – Muhar, Tachtsidis – Deac, Bîrligea, Kamara. 
Rezerve: Hindrich, Gal, Abeid, Ajeti, Artean, Fica, Korenica, P. Michael, Nkololo, Păun, Peteleu, Thaqi. Antrenor: Dan Petrescu. 
Neman Grodno: Belov – Vasilyev, Sadovnichiy, Parkhomenko, Pantya – Yakimov, Kozlov – Karpovich, Zubovich, Alykulov – Gweth. 
Rezerve: Malievskiy, Anyukevich, Costrov, Dziarzhynski, Evdokimov, Kosmynin, Kravtsov, Kukharchik, Lavrik, Legchilin, Pavlyukovets, Savitskiy. Antrenor: Igor Kovalevich. 
Stadion: Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)
Arbitru: Milos Gigovic

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj și-a aflat posibilele adversare din turul III preliminar al Conference League

Ultimele Stiri
abonare newsletter