Sport

CFR Cluj – FC Universitatea Cluj 2-3. Cele două echipe au făcut show în Gruia

Cele două echipe clujene, CFR Cluj și FC Universitatea Cluj au făcut show seara trecută în Gruia.

CFR Cluj – FC Universitatea Cluj au făcut show în Gruia | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook CFR Cluj – FC Universitatea Cluj au făcut show în Gruia | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


 

Meciul dintre CFR 1907 Cluj – FC Universitatea Cluj s-a jucat duminică, 4 august în Gruia, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu. „Șepcile roșii” au ieșit învingători cu 3-2, în a patra etapă a Superligii.


 

CFR Cluj - FC Universitatea Cluj a fost un meci așteptat de toți clujenii. În urma schimbării de gazde, din cauza ocupării Cluj Arenei, meciul nu a părăsit granițele clujene și s-a jucat în Gruia.


CFR Cluj a condus în prima repriză

CFR a deschis scorul prin Adrian Păun (24), cu un şut acrobatic pe spate, iar apoi şi-a creat mai multe ocazii bune de gol. ''U'' a ratat prin Vladislav Blănuţă (35), a cărui minge a fost respinsă de Armend Thaqi înainte de a depăşi în totalitate linia porţii. Gazdele au avut şansa de a se desprinde, dar Andrei Artean a trimis mingea în bară (54). 
În minutul 57, arbitrul Radu Petrescu a întrerupt jocul pentru scurt timp (două minute), după ce Dan Nistor şi arbitrul asistent Mihai Grigoriu au fost loviţi de obiecte aruncate din tribună.

Revenirea Șepcilor Roșii în joc

Universitatea a avut o ultimă jumătate de oră remarcabilă, punctând de trei ori. ''Şepcile roşii'' au egalat prin Lucas Masoero (59), din centrarea lui Dan Nistor. Apoi Nistor a adus echipa sa în avantaj (69 - penalty), după ce Matei Ilie a comis henţ în propriul care la un şut al lui Blănuţă.Nigerianul Peter Michael (72) a egalat cu un şut deviat, dar Ovidiu Popescu (77) a marcat golul victoriei echipei sale, cu o lovitură de cap la centrarea lui Ovidiu Bic. Bic a avut ulterior o bară (80).


CFR Cluj a pierdut al doilea meci consecutiv acasă, după 0-2 cu Universitatea Craiova.

Jucătorii care au marcat în timpul meciului sunt: Adrian Păun (24), Peter Michael (72), respectiv Lucas Masoero (59), Dan Nistor (69 - penalty), Ovidiu Popescu (77). Au fost prezenți 12.500 de oameni care au asistat tot meciul. U Cluj a preluat conducerea datorită golului marcat de mijlocașul Dan Nistor din penalty. Arbitrul Radu Petrescu a acordat lovitura de pedeapsă pentru alb-negri după ce Blănuță a șutat mingea în brațul lui Matei Ilie.


Articol scris de Alina Petric
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clasamentul SuperLigii la fotbal după a treia etapă din sezon. U Cluj se află pe locul 4.

Ioan Ovidiu Sabău, despre derby-ul Universității cu CFR Cluj: „Mai mult tupeu, mai multă personalitate, mai mult curaj”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter