Sport

Ioan Ovidiu Sabău, despre derby-ul Universității cu CFR Cluj: „Mai mult tupeu, mai multă personalitate, mai mult curaj”.

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre derby-ul Universității cu CFR Cluj, spunând că-și dorește din partea jucătorilor săi „Mai mult tupeu, mai multă personalitate, mai mult curaj”.

Ioan Ovidiu Sabău, despre derby-ul Universității cu CFR Cluj | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Ioan Ovidiu Sabău, despre derby-ul Universității cu CFR Cluj | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


 

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre derby-ul Universității cu CFR Cluj, spunând că-și dorește din partea jucătorilor săi „Mai mult tupeu, mai multă personalitate, mai mult curaj”. 


 

În cadrul unei conferințe de presă, premergătoare duelului cu CFR, antrenorul FC Universitatea Cluj, Ioan Ovidiu Sabău a prefațat derby-ul și a vorbit despre ce așteptări are de la acest meci și cum ar trebui să se comporte jucătorii săi în meciul de duminică, 4 august 2024, pentru a nu repeta istoria din ultimele două meciuri jucate în Gruia. 


Citește și:
Dan Petrescu, după meciul cu Neman Grodno: „Trebuie să mergem până în grupe. Acesta e obiectivul”.

„E clar că va fi un meci special, și pentru ei, și pentru noi. E o încărcătură diferită, emoțiile, stările, pasiunea care există la aceste jocuri, atât între jucători, cât și între fanii noștri și ai lor. Sunt niște ambiții și sper să le gestionăm bine, să fie un joc de fotbal până la urmă. Noi să avem o zi bună ca și formă sportivă, pot sa folosesc expresia "tupeu". Mai mult tupeu, mai multă personalitate, mai mult curaj față de ultimele două jocuri jucate în Gruia, unde din păcate am fost destul de timizi și fricoși. Nu mai vreau să mai văd astfel de jucători.

Am jucători cu multă personalitate, cu experiență și toți din jurul lor avem alte așteptări. Asta nu înseamnă că e o presiune pe care eu o pun asupra lor. Trebuie să ne găsim un anume echilibru, dar trebuie să fim bărbați. Ei (CFR – n.n.) reușesc să se motiveze total diferit față de meciurile cu celelalte echipe, pentru că așa au arătat întotdeauna cu noi.


Am avut mai mulți suporteri decât ei în Gruia și asta i-a motivat pe ei foarte tare și asupra noastră a apăsat foarte mult atmosfera. Am fost foarte timizi la cele două jocuri pierdute fără drept de apel și rușinos, până la urmă. Nu mai vreau să văd astfel de jucători și o echipă apatică, pentru că așteptările sunt altele. Poți pierde, e un joc de fotbal, dar tu ca echipă trebuie să ai altă stare de spirit.”, a spus Ioan Ovidiu Sabău. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

FC Universitatea Cluj se află pe locul al treilea în topul academiilor din România

CTP Cluj-Napoca – Anunț privind prelungirea programul de transport public cu ocazia meciului de fotbal CFR 1907 Cluj și FC Universitatea Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter