Sport

Ultimul transfer al verii la U-BT Cluj. Deshawn Stephens, noul jucător al echipei.

U-BT Cluj a realizat ultimul transfer al verii. Echipa a bătut palma cu Deshawn Stephens.

Ultimul transfer al verii la U-BT Cluj. Deshawn Stephens, noul jucător al echipei clujene. | Foto: Deshawn Stephens - Facebook Ultimul transfer al verii la U-BT Cluj. Deshawn Stephens, noul jucător al echipei clujene. | Foto: Deshawn Stephens - Facebook

 

 


U-BT Cluj a realizat ultimul transfer al verii. Echipa a bătut palma cu Deshawn Stephens.

 


Despre Deshawn Stephens

Baschetbalistul va împlini 35 de ani pe data de 9 octombrie și măsoară 2.03 metri. Acesta este originar din Los Angeles, California, și poate fi folosit pe poziția de pivot, respectiv extremă de forță. Deshawn se mândrește cu o bogată experiență internațională, fiind campion în Bosnia și Herțegovina, respectiv în Israel. Tot în Bosnia și Herțegovina, Deshawn Stephens și-a adjudecat Cupa.

Stephens a absolvit colegiul San Diego State și a debutat în baschetul profesionist în Japonia. El a semnat cu Hamamatsu Phoenix, apoi s-a transferat la Akita Northern Happinets. Jucătorul de peste ocean a impresionat în „Țara Soarelui Răsare ”, câștigând în 2015 concursul de slam-dunk din cadrul All Star Game.


CITEŞTE ŞI
Sasu Salin, căpitanul naționalei Finlandei, va juca la U-BT Cluj

De-a lungul carierei, Deshawn a evoluat pentru Banvit (Turcia), Chalons-Reims (Franța), Los Angeles Defenders (G-League), Cagliari, Fortitudo Bologna, Scafati Basket, Dinamo Sassari (Italia), Trotamundos (Venezuela), Maccabi Rishon LeZion, Hapoel Tel Aviv (Israel), Bakken Bears (Danemarca), Igokea Aleksandrovac (Bosnia și Herțegovina), respectiv Promitheas Patras (Grecia) în sezonul 2023-2024.

În ediția precedentă a campionatului elen, pivotul a strâns medii de 5.8 puncte, 4.0 recuperări și 1.0 pase decisive. Deshawn a participat și în Basketball Champions League, acolo unde a bifat 14 partide alături de Promitheas, cu statistici de 6.1 puncte, 4.9 recuperări și 1.0 pase decisive.


Articol scris de Alina Petric
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Revenire spectaculoasă! Tudor Șomăcescu, primul transfer al verii făcut de U-BT Cluj.

CA-LI-FI-CA-RE! U-BT este în sferturile de finală în Basketball Champions League

Ultimele Stiri
abonare newsletter