Sport

U-BT Cluj-Napoca participă la Memorialul Antonio Alexe! Primul adversar al „studențiilor” va fi Igokea Aleksandrovac.

Continuă meciurile de verificare pentru U-Banca Transilvania. „Studenții” de la U-BT Cluj-Napoca au plecat vineri spre Oradea, acolo unde se va desfășura Memorialul Antonio Alexe.

U-BT Cluj-Napoca participă la Memorialul Antonio Alexe | Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook U-BT Cluj-Napoca participă la Memorialul Antonio Alexe | Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


 

Continuă meciurile de verificare pentru U-Banca Transilvania. „Studenții” de la U-BT Cluj-Napoca  au plecat vineri spre Oradea, acolo unde se va desfășura Memorialul Antonio Alexe. Turneul va demara vineri, 6 septembrie 2024, iar celelalte formații participante sunt CSM CSU Oradea, Igokea Aleksandrovac și Slask Wroclaw. 


 

Prima adversară a echipei „stundețiilor” va fi Igokea Aleksandrovac, pe care o vor întâlni vineri, 6 septembrie 2024, la Oradea Arena. Fluierul de start al partidei se va da la ora 17:00. 


De 10 ori campioană a Bosniei și Herțegovina, Igokea este una dintre cele mai puternice formații ale baschetului ex-iugoslav. La această echipă s-a transferat, în vară, fostul fundaș al U-BT Cluj-Napoca, Bryce Jones. De asemenea, Igokea s-a mai întărit prin transferurile lui Terrell Carter, Strahinja Jovanovic sau Vasa Pusica. Igokea va participa în viitorul sezon al Basketball Champions League.

Cealaltă confruntare este programată la ora 19:30 și le va aduce față în față pe CSM CSU Oradea și Slask Wroclaw. Bihorenii au fost activi pe piața transferurilor și i-au adus pe Rolland Torok, Sayeed Pridgett, Travante Williams sau Brandon Brown, un alt fost baschetbalist de la U-Banca Transilvania. Trupa lui Cristian Achim a jucat primele meciuri amicale în Ungaria și a câștigat un turneu la Debrecen.


În schimb, Slask Wroclaw este o mai veche cunoștință a U-Banca Transilvania. În stagiunea precedentă echipa noastră i-a întâlnit pe polonezi în BKT EuroCup, repurtând succese tur-retur. Slask a terminat campionatul polonez pe locul 3, dar este una dintre grupările de succes din această țară. Nu mai puțin de 18 titluri are la activ echipa antrenată de către Miodrag Rajkovic.

Iată programul complet al Memorialului Antonio Alexe:


Vineri, 06.09.2024

17:00 - KK Igokea vs U-BT Cluj-Napoca

19:30 - CSM CSU Oradea vs Slask Wroclaw

Sâmbătă, 07.09.2024

17:00 - Meciul pentru locul 3 (învinsele de vineri)

19:30 - Finala (învingătoarele de vineri)

Intrarea spectatorilor la Oradea Arena va fi liberă. Pe de altă parte, meciurile nu vor fi transmise în direct.

„Mergem la Oradea, unde vom avea două meciuri mai puternice. Ne dorim să ne îmbunătățim jocul, să continuăm munca pe care am început acum trei săptămâni și să avem intensitatea și atitudinea corectă. Patrick Richard nu este refăcut, iar Șomăcescu ar putea lipsi de pe teren, deoarece a avut o indigestie.”, a transmis Mihai Silvășan, antrenorul U-Banca Transilvania. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-Banca Transilvania debutează acasă cu CSM CSU Oradea, în etapa a-II-a! Iată programul primei faze a Ligii Naționale.

Programul primelor meciuri amicale pentru U-BT Cluj. Când au loc primele meciuri?

Ultimele Stiri
abonare newsletter